Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Verejnosť POHORŠILO Soukupovo konanie: To je k*kot... ÚBOHÉ, čo spravil!

Toto pohoršilo verejnosť!
Toto pohoršilo verejnosť! (Zdroj: Instagram AH)

PRAHA - Spory medzi Agátou Hanychovou (38) a jej bývalým partnerom a otcom jej tretieho dieťata, Jaromírom Soukupom (55), sú verejnosti dobre známe. Rodičia Rozárky sa ťahajú po súdoch. Ten rozhodol, že ju budú mať v striedavej starostlivosti. Aktuálne však ich dcéra ochorela a to, čo spravil, pohoršilo nejedného človeka.

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta Hanychová má deti s tromi rôznymi mužmi. Poslednú dcérku má s podnikateľom Jaromírom Soukupom. Ich vzťah sa po narodení Rozárky rozpadol a následne sa začali ťahanice po súdoch. Dnes si ju striedajú - raz ju má mediálny magnát a raz hnedovláska. No a aj tentokrát malo dôjsť k výmene, lenže Róza nečakane ochorela, a tak Agáta chcela, aby ostala doma kvôli horúčkam. No a z toho, čo spravil Soukup, zastal rozum mnohým ľuďom. Jaromír prišiel k Agáte domov a svojej dcére zmeral len teplotu a odišiel.

„Viete ako dnes navštívil otec Soukup moju vnučku a svoju chorú dcéru? Nepriniesol jej sladkosť ani hračku, ale prišiel s teplomerom! Aby overil, či má dieťa naozaj teplotu a virózu (po liekoch a nočných zábaloch), samozrejme, nič nenameral. Škoda, že si nespravil odber soplí z nosu. Bude si myslieť, že matka sople dcére nalepila. Nachladnuté oči nalíčila, ach jo. Smutné," poznamenala matka Agáty, herečka Veronika Žilková. No a na jeho konanie nemajú slov ani ostatní. „Tak ty vole, je k*kot už? Dieťa ma horúčku tak nepôjde nikam, že? Keď sa uzdraví, Agáta mu ju dá,“ rozhorčila sa istá žena. „Ja normálne nič nekomentujem, ale toto je úbohé,“ pridala sa zase iná. „Vôbec nejde o malú, ale o pomstu,“ znelo v ďalšom komentári. Tak čo si myslíte vy, príde vám to v poriadku?

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu