Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pobúrila ženy po celom svete: Takto vyzerá telo ženy len dva dni po pôrode dvojčiat cisárskym rezom!

Sophie v tréningoch a zdravej strave nepoľavila ani počas tehotenstva.
Sophie v tréningoch a zdravej strave nepoľavila ani počas tehotenstva. (Zdroj: facebook.com/sophieguidolin)

Chcela sa len pochváliť fotkou, no netušila, čo tým spôsobí! Austrálčanka Sophie Guidolinová sa ukázala verejnosti len dva dni po pôrode dvojičiek, čím vyvolala búrlivú diskusiu. Je to neuveriteľné, ale vyzerá tak, ako keby nebola vôbec tehotná!

Ubližovala sebe i bábätkám?

Dvadsaťšesťročná Sophie je zástankyňou zdravého stravovania a pravidelného cvičenia. Odjakživa holdovala zdravému životnému štýlu, dávala si pozor, čo vloží do úst a čas trávila v posilňovni.  Aj keď sa dozvedela o radostnej správe, že čaká dvojičky, nepoľavila a naďalej trénovala. Už vtedy vyvolala rozruch svojimi fotkami a inštruktážnymi videami, na ktorých tehotná zdvíha ťažké činky. Mnohí ju odcudzovali, že takýmto spôsobom môže ublížiť nielen sebe, ale i nenarodeným bábätkám.

Sophie sa i v tehotenstve venovala cvičeniu a tréningom:


Štíhla postava dva dni po pôrode

Práve v období tehotenstva, pôrodu a materstva sa ženské telo mení najviac. Strie, vyťahaná pokožka či pneumatika okolo bruška nie je pre ženy nič príjemné. S tým však Sophie nemala ani ten najmenší problém. Svedčí o tom fotografia, na ktorej ukázala celému svetu svoju postavu len po dvoch dňoch od pôrodu. Upozorňujeme, že išlo dokonca o pôrod cisárskym rezom. Sophie sa môže popýšiť štíhlou vypracovanou figúrou, na ktorej niet stopy po pôrode. Je to priam neskutočné, keďže sa nestáva, že by takto mamička vyzerala len pár hodín od operácie. O takejto postave môžu ženy len snívať!


Zaručený spôsob, ako konečne získať ploché bruško: Dôležité je odhaliť príčinu!


Takto vyzerala Sophie len dva dni po pôrode:


Sophie sama nemohla uveriť tomu, ako rýchlo sa mení jej telo. Hore je jej bruško dva týždne pred pôrodom, dole fotka zachytáva bruško 5 dní po pôrode:


Sophie svojimi fotografiami spustila búrlivú diskusiu medzi mladými mamičkami a ženami, ktoré odcudzujú jej spôsob života. Na druhej strane sa nájde množstvo z nich, ktoré Sophie naopak obdivujú, ako vďaka tvrdým tréningom a zdravému stravovaniu vyzerá výborne. V každom prípade Sopie a jej detičky Evie a Area sú úplne zdravé.

Nemusia sa obmedzovať

Lekári tvrdia, že gravidita neprekáža žene v pohybe. Môže sa venovať aj naďalej športovaniu, ale v prípade, že má bezproblémové tehotenstvo a je úplne zdravá. Dôležité však je byť s rastúcim bruškom čoraz opatrnejšia. Najvhodnejšie sú športy ako plávanie, fitness, gravid joga, pilates, pravidelné prechádzky a tanec. Vyhýbať by sa mali prudkým pohybom, pri ktorých hrozí pád, ako napr. korčuľovanie či loptové hry. Poraďte sa so svojím gynekológom. Šport si však nemusíte odopierať, dokonca sa zistilo, že rodičky, ktoré si zlepšili alebo udržiavali fyzickú kondíciu, mali v tehotenstve menej komplikácií a pôrod prebiehal rýchlejšie.

Takto vyzerá jej postava v súčasnosti:


Vo svojej najlepšej forme a v období tehotenstva:


Čítajte tiež: Príbehy žien, ktoré zvíťazili: Symptómy pripisovali starnutiu, realita bola úplne iná!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9