Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Neuveríte, čo dokáže Veľká noc: Najpikantnejšie nehody, ktoré sa prihodili cez sviatky!

Ani šibačka sa nemusí zaobísť bez nepríjemného zranenia.
Ani šibačka sa nemusí zaobísť bez nepríjemného zranenia. (Zdroj: SITA)

Mnohé veľkonočné šibačky sú spojené s rôznymi úrazmi a rizikami. Nie je príjemné, ak sa niekto cez sviatky nepríjemne zraní či spôsobí si nejaký zdravotný problém, no nad niektorými, či chcete alebo nie, vám zamrznutý úsmev určite neostane.

Zo šibačky vyskočená platnička

V poisťovni Allianz si pamätajú na prípad, kedy chcel jeden postarší pán vyšibať svoju malú vnučku. Dievčatko sa však urputne bránilo, preto bolo potrebné rýchlo ju schytiť a prehnúť cez koleno. Bohužiaľ, pri tejto zábave však starého otca tak nešťastne seklo v krížoch, že ho nakoniec z bytu na 8. poschodí museli záchranári vynášať na nosidlách. Veľkonočné sviatky sa tak pre starčeka neskončili práve najpríjemnejšie. Výsledkom bola vyskočená platnička, ktorú si starý pán liečil tri mesiace.

Veľkonočný kúpeľ s fraktúrou ruky

Mierne podnapitý šibač prišiel na nápad ako prepraviť veľké množstvo vody na oblievačku. Nechcelo sa mu vracať sa po vodu a tak naplnil dve vedrá a následne prevesil cez riadidlá bicykla. Potom však nastal problém. S vedrami vody na bicykli chcel prejsť cez úzku bráničku, ktorú mu držala jeho manželka. Bohužiaľ, nepodarilo sa mu udržať kurz s celým bicyklom a nešťastne sa prevrátil na ženu. Nielenže bola obliata vodou, čo aj šibač chcel, ale utrpela aj fraktúru pravej ruky.

Pomliaždenie oka a popáleniny

O kurióznych udalostiach by vedela rozprávať aj Lucia Makayová z poisťovne Generali.

„Keď sa šibači snažili klientku dôkladne vyšibať „od hlavy až po päty“, zasiahli ju korbáčom do oka. Spôsobili jej tak pomliaždenie oka s krvácaním do prednej komory,“ povedala o bizarnej príhode Lucia Makayová.  

Popáleniny druhého a tretieho stupňa oboch horných končatín zase utrpela klientka po tom, ako išla zlievať vriacu vodu z hrnca s varenými vajíčkami, pričom sa jej o horák na sporáku zachytila utierka.

Aj takéto príhody sa stali cez Veľkú noc. Dávajte si pozor na svoje zdravie!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9