Extrémne stravovanie: Neuveríte, ako veľmi je táto žena posadnutá štíhlosťou!

Freelee sa môže pochváliť štíhlou postavou, za ktorou je však prísna diéta.
Zdroj: Facebook
2014-04-14 21:00:00

Ľudia sa neustále snažia nájsť spôsob stravovania, vďaka ktorému by sa zbavili kíl. Jedna Austrálčanka, ktorá vystupuje pod prezývkou Freelee Banana Girl, sa pochválila zaujímavou diétou, vďaka ktorej má krásnu štíhlu postavu. Prisahá, že je účinná, sama je toho dôkazom. O čo ide?


Zje desiatky banánov za deň

O dvadsaťpäťročnej žene s prezývkou Freelee Banana Girl sa dá povedať, že je posadnutá svojou štíhlosťou. V opačnom prípade, by za jeden deň nezjedla len 51 banánov! Aj takto vyzerá jej stravovanie. Mladá žena preferuje extrémnu vegánsku stravu, do úst nedá nič varené, ani ohrievané. Dáva prednosť surovým potravinám. Obľúbila si hlavne žlté ovocie, ktoré nesmie chýbať v jej kuchyni. Banány zvykne kupovať aj na kilá, len aby ich mala vždy po ruke.   

Trpela chorobami

Kedysi bola Freelee o pár kíl ťažšia. Trpela poruchami príjmu potravy – bulímiou a anorexiou, syndrómom dráždivého čreva, depresiou, chronickou únavou a každodenný život jej sužovalo nepekné akné. Vždy, keď držala nejakú diétu, dostala záchvat prejedania a pchala do seba všetko možné. Začala však uprednostňovať ovocie a vôbec surovú stravu, vďaka ktorej schudla. Teraz sa môže pýšiť dokonalým telom! Občas si spraví smoothie, zmieša banány s kokosovým olejom.

„Banány sú najlepšie! Vždy ich jedzte zrelé a fľakaté, aby sa zabránilo zlému tráveniu a zápche,“ radí Freelee ostatným na sociálnej sieti.

O zdravom životnom štýle pravidelne informuje verejnosť na Youtube, píše blogy, má vlastnú stránku na Facebooku a dokonca jej vyšla elektronická kniha, zverejnená na internete. Zdravým stravovaním je doslova posadnutá!

Nie je to ideálny spôsob

Je však zdravé, ak žena za deň zje len 51 banánov? Freelee vyhlasuje, že prijíma dostatok kalórií a pritom nepriberie. Vraj má jej telo dostatok živín, netrpí únavou, je fit a plná energie. Odborníci sú však skeptickí. Podľa nich to nie je ideálny spôsob ako na štíhlu líniu. Ale to by zrejme povedal každý, stačí sa len pozrieť na jej ultratenký pás.

Ženy nemusia byť veľrybami

Freelee sa mohla inšpirovať od Jane Anthonyovej, ktorá sa preslávila extrémnymi diétami. Prísne sa stravovala dokonca aj počas tehotenstva. Jedáva len ovocie a zeleninu, cez deň skonzumuje 20 banánov! Svojim vyhlásením si však už stihla poštvať proti sebe množstvo žien, hlavne matiek. Povedala totiž, že ženy počas tehotenstva nemusia vyzerať ako veľryby. No na druhej strane to hovorí osoba, ktorá mohla svoje nenarodené dieťatko ohroziť svojou extrémnou diétou...

Pozrite sa na nižšie priložené video, v ktorom sa dozviete, ako sa Freelee stravuje!

Fotogaléria

2014-04-14 21:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Facebook  |  Zdroj: dailymail.co.uk, Facebook

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia