Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sladké ako ovocný cukrík, zdravé ako rybí tuk

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: iStock)

Zdravá sladkosť pre deti a pre celú rodinu? To nie je vtip! Konečne prichádza na trh výživový produkt, ktorý je taký chutný, že aj ten najrozmaznávanejší jazyk si ho poľahky pomýli s cukríkom.

Tu sa však podobnosť končí. Zatiaľ čo bežné cukríky neponúkajú viac ako krátkodobé opojenie chuťových pohárikov a prázdne kalórie, u OmegaMarine Junior je svieža ovocná príchuť len vítanou pridanou hodnotou. Ten najväčší prínos sa skrýva vo vnútri.

Čo obsahujú?

Sladké ako ovocný cukrík,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: iStock)
Žuvacie tablety majú tvar rybičiek, čo je symbolické – obsah totiž tvoria kvalitné omega-3 mastné kyseliny pochádzajúce z tuniaka. Práve tieto zložky predstavujú pre detský organizmus doping v tom najlepšom zmysle slova – slúžia na to, aby sa mohol organizmus správne vyvíjať a už niekoľko generácií dozadu sa preto odporúčalo „pochutnávať si“ pravidelne na plnej lyžičke rybieho tuku.

„Rybí tuk s omega-3 mastnými kyselinami zabezpečuje zdravý vývoj mozgu a nervového systému, zraku, zlepšuje mentálne schopnosti, buduje a chráni imunitný systém dieťaťa, znižuje riziko závažných autoimunitných a alergických reakcií,“ potvrdzuje MUDr. Alžbeta Béderová, CSc.

Ďalšie výhody tabliet

Háčik je v tom, že telo nie je schopné vytvoriť si omega-3 mastné kyseliny z vlastných zdrojov, a je tak odkázané len na tie vonkajšie. Odborníci odporúčajú hlavne ryby, no zo štatistík vyplýva, že na Slovensku už dlhodobo konzumujeme podpriemer rybieho mäsa v porovnaní s ostatnými krajinami Európskej únie. Rozumným riešením je preto zabezpečiť deťom prísun omega-3 mastných kyselín z iného hodnotného zdroja – vo forme overeného výživového doplnku. OmegaMarine Junior navyše neobsahujú žiaden cukor, kapsulky sú sladené stéviou a obohatené o vitamíny A, D, E.  Potešia jazýčky malých aj veľkých a pomôžu upevniť zdravie celej rodiny!

Viac informácií o výživovom doplnku OmegaMarine Junior a možnostiach jeho kúpy nájdete na stránke www.omegamarinejunior.sk.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9