Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Čo vás čaká a neminie? Horoskop zdravia na rok 2014

Zistite, čo vás čaká v oblasti zdravia v roku 2014!
Zistite, čo vás čaká v oblasti zdravia v roku 2014! (Zdroj: profimedia.sk)

Rok 2014 je za dverami a vás zaujíma, ako na tom budete po zdravotnej stránke? Pozrite si horoskop zdravia a zistite na čo si dať väčší pozor!

Baran (21. marca – 20. apríla)

Barani sa môžu tešiť! Väčšinu budúceho roka prežijú bez vážnejších zdravotných problémov. Pozor však na žalúdočné ťažkosti. Ak ich podchytíte čo najskôr, vyliečite sa. Baranov najčastejšie trápia bolesti hlavy, preto je možné, že nebudú chýbať ani v roku 2014. Tak, ako rýchlo prídu, tak aj odídu. Na rozdiel od ostatných, práve u vás je najväčšia pravdepodobnosť, že dostanete úpal. Vyhýbajte sa v lete pobytu na priamom slnku medzi 11:00-15:00 hod.

Býk (21. apríla – 20. mája)

Býci by si mali dávať pozor hlavne na august a september 2014. Vtedy ich môžu nemilo prekvapiť problémy so zubami. Neodkladajte návštevu zubára! Koncom roka budú pod väčším pracovným tlakom, ako sú zvyknutí. Je preto možné, že budú v strese. V zime by sa mali vyhýbať prievanu a nadmernému chladu. Býci totiž majú sklony k prechladnutiu, zápalom nosa, hrdla a mandlí.

Blíženci (21. mája – 21. jún)

Okrem drobných popálenín či zranení budú mať Blíženci v roku 2014 pevné zdravie. Pozor na veľký zhon v práci, kde si môžu privodiť malé zranenia. Dobre spravia, ak sa budú vyhýbať náhlym zmenám teploty. Ich nepriateľom je totiž vlhko, chlad a prievan.  Blíženci by mohli porozmýšľať nad športom, ktorému sa budú venovať. Najlepšie je pre nich plávanie, ktoré zvyšuje odolnosť voči prechladnutiu a bronchitíde.

Rak (22. júna – 23.júla)

Rakov čakajú v nadchádzajúcom roku bolesti chrbta alebo svalové problémy. Aby sa zbavili týchto zdravotných ťažkostí, neostáva im nič iné, ako sa poradiť s odborníkom. Je možné, že budú mať nervové ťažkosti a aj na choroby budú náchylnejší. Nemusia však zúfať! Každým rokom budú vyrovnanejší a nebude ich trápiť žalúdočná či srdcová nervozita.

Lev (24. júla – 23. augusta)

Nie nadarmo sa hovorí, že šťastný je človek, ktorý sa narodil v znamení Leva. Vlastným pričinením sa v roku 2014 budú môcť pochváliť vitalitou a pevným zdravím! V roku 2014 sa rozhodnú zmeniť svoj pohodlný spôsob života a dajú sa na diétu a cvičenie. Vďaka zdravému prístupu k životu sa stanú inšpiráciou pre ostatných.

Panna (24. augusta -23. septembra)

Ani panny sa nemusia ničoho obávať. V roku 2014 ich neskolí žiadna choroba, ak sa nerátajú menšie zranenia. Skôr by mali byť opatrní pri dodržiavaní diét. Drastickým diétam či iným, ktoré skôr škodia ako pomáhajú, by sa mali vyhnúť. Nemali by brať žiadne lieky na chudnutie, keďže ich najcitlivejšími orgánmi sú žalúdok a tráviaci systém. Radšej by mali požiadať leva o pomoc!

Váhy (24. septembra – 23. októbra)

Váhy by mali byť ostražité. Môžu mať nepríjemnú autonehodu, preto by mali byť pri jazde autom opatrné a jazdiť pomalšie. Medzi váhami je veľa diabetikov. Vyhýbajte sa v roku 2014 alkoholu a zákuskom. Ženy narodené v znamení Váh by v žiadnom prípade nemali odkladať návštevu u lekára a kontroly. Sú totiž viac náchylné na cysty obličiek a vaječníkov.

Škorpión (24. októbra – 22. novembra)

Škorpióni môžu čeliť žalúdočným ťažkostiam spojenými s kyslosťou. Hlavne v lete ich môžu nepríjemne prekvapiť pohlavné choroby. Muži by mali sledovať svoju prostatu a ženy by mali byť ostražité a navštíviť lekára, ak majú nejaké menštruačné bolesti. Nemali by zabúdať na to, že ich najcitlivejšou časťou tela sú pohlavné orgány. Na konci roka ich zase môže potrápiť boľavé zuby.

Strelec (23. november – 22. december)

Strelci tešte sa! Čaká vás rok plný energie a elánu. Pevné zdravie vás neopustí, no vy dobre viete prečo! Môže za to zdravý životný štýl, ktorým tak holdujete. Choroby vás preto budú obchádzať. Budete túžiť po dobrodružstve a veľa športovať. Pre vás je tu len menšie upozornenie, aby ste boli pri športe opatrní. Najcitlivejšími časťami tela u Škorpiónov sú stehná, bedrá a krížová kosť. Rok 2014 vám však bude, čo sa týka zdravia, priať!

Kozorožec (23. decembra – 20. januára)

Kozorožcom síce nehrozia dlhodobé choroby, ale môžu ich trápiť problémy s nohou alebo kolenom, spôsobenými zranením pri nejakom športe. V polovici roka by ste mali ostať na lôžku. Nezabúdajte, že máte citlivý sluch. Ak sa zdržujete často na koncertoch a ešte k tomu pri reproduktoroch, môžete mať problémy so sluchom. Vo vyššom veku dokonca môžete ohluchnúť. Zabudnite v roku 2014 radšej na festivaly a koncerty.

Vodnár (21. január – 19. február)

Vodnárov neobíde bežná chrípka, ani prechladnutie. Preto bude rok 2014 obdobím, kedy sa nevyhnete návštevám u lekára. Taktiež musia rátať s náhlou nevoľnosťou  a vysokými horúčkami. Ich priebeh bude rýchly a dokonca sa ani nezistí, čo ich spôsobilo. Z každej choroby sa však vyliečia.

Ryby (20. február – 20. marec)

Človek, ktorý sa narodí v tomto znamení, je citlivý na vonkajšie vplyvy. Aj keď môže byť často chorý, hneď ho to prejde. Rok 2014 bude však pre Ryby výnimočný! Budú v siedmom nebi vďaka ich zdraviu, o ktoré sa predošlé roky toľko usilovali. Nebude ich strašiť ani pohľad na váhu. Po fyzickej a psychickej stránke na tom budú výborne!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu

Lifestyle

Článkov: 9