Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajný tromf Christiny Aguilery: Tajomstvo, ako získať krásnu postavu!

Tajomstvo pravej diéty podľa Christiny Aguilery Zobraziť galériu (2)
Tajomstvo pravej diéty podľa Christiny Aguilery (Zdroj: profiemdia.sk)

Ak chcete schudnúť, tak začnite cvičiť. Nečakajte príliš dlho a urobte si plán chudnutia. Môžete si zobrať príklad od známej speváčky, ktorá mala často problémy s váhou. Nech vás Christina Aguilera inšpiruje. Christina Aguilera prezradila trik, ako schudnúť:

Vždy si myslela, že sa jej nepodarí schudnúť, cítila tlak, ktorý si sama podvedome vytvárala a preto sa jej nedarilo. Paradoxom bolo, že sa jej podarilo konečne schudnúť až, keď prestala myslieť iba na diéty.

Ako schudnúť podľa Christiny Aguilery

1. Zmeňte dennú stravu: Vypite denne dva litre tekutín, zjedzte denne päť porcií ovocia a zeleniny, vyhýbajte sa červenému mäsu a obmedzte sladkosti, biely chlieb a pečivo.

2. Nejedzte nič medzi hlavnými jedlami dňa, hlavne nie prázdne kalórie.

3. Choďte spať hladní.

Jej tréner ju naučil jesť posledné jedlo tri hodiny pred spaním. Takto telo nemusí bojovať s prebytočným cukrom a sacharidmi.

4. Bojujte so stresom. Nájdite spôsob, ako sa zbaviť stresu. Stres spôsobuje napätie a zvyšuje hladinu kortizolu, ktorý je zodpovedný za ukladanie tuku v oblasti brucha, krku a tváre. Kortizol je tvz. stresový hormón.

Takto vyzerala speváčka pred diétou.
Zobraziť galériu (2)
Takto vyzerala speváčka pred diétou.  (Zdroj: sita.sk)

Na raňajky

Christina začína svoj deň s čučoriedkami, polkou avokáda a morčacou šunkou, čo je podľa nej ideálna kombinácia zdravých tukov a bielkovín.

Obed

Na desiatu si rada dáva zeler s mandľovým maslom. Na obed jedáva kuracie prsia plnené šalátom avšak so žiadnym smotanovým dresingom!

Večera

Christina miluje krevetový koktail ako zdravú desiatu. Na večeru jedáva kura alebo ryby a dá si k tomu pohár vína!

Drží sa hesla: Relax a radosť veľmi dobre pomáhajú pri redukcii váhy.

Hmotnosť speváčky klesla vďaka tejto diéte, ktorú si obľúbila a dodržovala.

Obmedzila alkohol a prázdne kalórie

Speváčka obmedzila alkohol a príjem prázdnych kalórií, ale občas si dá pohár vína. Prázdne kalórie v sladkostiach, bielom pečive, či v ovocných nealko nápojoch prispievajú k ukladaniu tuku v tele.

Proti stresu bojuje cvičením.

Christina obľubuje beh na bežeckom páse a v telefóne má bezplatnú aplikáciu týkajúcu sa spaľovania kalórií, ktorá ju povzbudzuje, aby spálila 1600 kalórií za deň. Toto číslo je prispôsobené jej výške, pohlaviu a fyzickej úrovni.

Ani Christina Aguilera to nemala ľahké pri chudnutí, ale dokázala to, skúste sa inšpirovať a schudnúť podľa tejto známej speváčky, ktorá navyše v tomto období čaká svoje druhé dieťa.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Vyberte si zo širokej ponuky letných festivalov.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9