Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Celú ZIMU bez suchých a popraskaných pier: TRIK, ktorý vás vyjde LACNO a je účinný!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

V zimných mesiacoch je starostlivosť o pokožku o niečo náročnejšia ako v inom období. Nepríjemný studený vietor a mráz sú jej nepriateľmi, čo pocítite na vlastnej koži. Zvyčajne sa nízke teploty ukážu na perách.

Jedna žena s menom Angie na sociálnej sieti odhalila cenovo výhodný trik, ktorý zabráni suchým a popraskaným perám v zimnom období. Práve vtedy, keď sa teploty vonku pohybujú okolo nuly sú šupinky na perách jednými z najčastejších problémov, s ktorými mnohí bojujú. Niekedy naniesť balzam jednoducho nestačí. 

„Pozrite sa na návod, ako sa túto zimu vyhnúť suchým perám bez toho, aby ste minuli veľa peňazí na drahé masky a peelingy na pery,“ hovorí žena vo videu s 1,2 miliónmi vzhliadnutiami, ako sa uvádza na nypost.com.

Vazelína a voda ako správna dvojka

V 9-sekundovom videu Angie demonštrovala svoju rutinu starostlivosti o pery tak, že si prstom potľapkala ústa vazelínou.

„Vazelína je okluzívna, takže, ak si na pery dáte trochu vody a potom na ne nanesiete balzam na pery pred tým, než sa uložíte do postele, celú zimu nebudete mať suché pery,“ radí žena. 

Angie však objasnila, že nemusíte použiť vazelínu. Stačí akúkoľvek „oklúziu podľa vlastného výberu“, ktorá je vo vašom cenovom rozpätí. Postačujúci bude i starší balzam na pery.

Celú ZIMU bez suchých
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Na internete sa objavili rôzne podobné rady, vrátane tej, ktorá hovorí o nalhčení pier, následnom nanesení hydratačného krému a nakoniec použitie vazelíny na uzamknutie vlhkosti. 

„Mám rozprašovaciu fľašu s vodou. Medzi jednotlivými krokmi starostlivosti o pleť si zahmlievam tvár, čím bude pokožka vlhká,“ odporúča jeden používateľ sociálnej siete. 

Iná užívateľka si veľmi pochvaľuje použitie vazelíny. Momentálne si prechádza menopauzou a jej pokožka bola taká suchá, až bolela. 

Preč s odumretou kožou

V inom videu Angie dodala, ako možno obnoviť svoje popraskné pery a dať ich rýchlo do formy. 

"Všetko, čo potrebujete, je zubná kefka," povedala. "Raz za čas, nie viac ako raz za týždeň, si po umytí zubov zoberte zubnú kefku a pery trochu vydrhnete s pomocou vody."

Ako tvrdí, že zubná kefka „odstráni väčšinu odumretej kože, ktorá je na vašich perách“.

Viac o téme: ZdraviePeryBalzam na pery
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9