Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena sa UMÝVA a používa dezodorant len RAZ týždenne: ZMENA na tele, ktorú si nevie vynachváliť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Trend zdravého životného štýlu - sprcha raz týždenne, ako sa zdá, stále nestráca na popularite. Dôkazom je žena, ktorá nabáda ostatných, aby sa umývali len striedmo. Po dezodorante totiž siahne len jeden deň v týždni!

Učiteľka Natalie Kingová žije v Dorsete so svojím manželom Jamiem, ktorý pracuje ako inštalatér. Štyridsaťdeväťročná žena je zrejme pre mnohých raritou, keďže, ako sa sama priznáva, zvuk tečúcej vody ju odrádza! Keď jej manžel postavil nádhernú kúpeľňu s jemným osvetlením a obrovskou vírivkou, nič to s ňou nerurobilo. Údajne nedokáže pozbierať veľké nadšenie pre kúpeľ vo vírivke. Raz týždenne stačí! Nebaví ju to ani vtedy, keď Jamie pridá luxusné bublinky a vonné sviečky. 

Čítajte tiež: SILNÝ imunitný systém na počkanie: Tieto JEDLÁ spustia OBRANYSCHOPNOSŤ na plné obrátky

Uvedomuje si, že mnohí si myslia, ako je neslušné, umývať sa len raz týždenne. Ako však dodáva, verí tomu, že telo má samočistiacu schopnosť, ako sa píše na thesun.co.uk. Skôr ostatní sú podľa nej blázni!

Krásne vlasy

Tento návyk získala už v detstve. Natalie pochádzala z chudobnejšej rodiny, čo sa odrazilo aj na hygiene. Mama Kim ju umývala raz týždenne. Ako sa ďalej priznala, ak by sa jej minul šampón na vlasy, nemala by problém použiť prostriedok na umývanie riadu! Doteraz má Natalie pred očami spomienku z detstva, ako ju mama kúpala a bojovala o rozmotanie jej dlhých, zamotaných pramienkov vlasov. 

V dospelom veku si umývala vlasy dokonca len raz za mesiac, keďže šampónovanie a kefovanie bolo veľké utrpenie. Jej vlasy však prekvapivo i napriek tomu nevyzerali mastne! V skutočnosti boli jej tmavohnedé pramienky korunou krásy a vždy dostávala komentáre o tom, aké ich má krásne a zdravo vyzerajúce!

Dnes sa umýva a následne používa dezodorant raz týždenne. Sama zistila, že to stačí. Je však pravda, že keď sa spoznala s Jamiem a ten sa dozvedel o jej zvláštnej rutine umývania, bol zmätený. Sprchuje sa totiž každý jeden deň, preto mu bolo zvláštne, že u Natalie je to inak. Práve on je dôvodom, prečo si holí nohy a podpazušie. Inak by to nerobila. 

Natalie Kingová má dnes krátke vlasy, aj preto jej stačí, ak si ich umyje raz týždenne. (FOTO: screenshot thesun.co.uk)
Zobraziť galériu (2)
Natalie Kingová má dnes krátke vlasy, aj preto jej stačí, ak si ich umyje raz týždenne. (FOTO: screenshot thesun.co.uk)  (Zdroj: screenshot these.co.uk)

Ušetrí a jej pokožka vyzerá mlado

Ďalšou výhodou tohto životného štýlu je fakt, že nemusí hlboko siahať do peňaženky. Nemíňa veľa peňazí na kozmetické produkty. Navyše, necvičí, takže sa málo spotí a tým pádom nemá potrebu sa často sprchovať. Jamie si nikdy nesťažoval na to, že by nevoňala, ba práve naopak! Natalie do bielizne pridáva vonné perličky a každý deň nosí nové oblečenie do práce. 

Natalie je presvedčená o tom, že jej mladistvo a zdravo vyzerajúca pokožka je výsledkom tohto životného štýlu. Nezbavuje ju prírodných olejov, preto jej pleť vyzerá nádherne. Na druhej strane, veľa si umýva ruky, keďže má rešpekt pred tým, čo sa deje vo svete. Preto vidí rozdiel na pokožke rúk a koži na zvyšku tela. Na rukách vyzerá byť pokožka drsnejšia a staršia ako na iných častiach tela. 

Ľudia sú prekvapení, keď sa dozvedia, že sa umýva len raz týždenne. Nechápu, ako je možné, že sa necíti špinavo. 

Viac o téme: ZdravieUmývanieSprchovanieDezodorant
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9