Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Plánuje Kucherenko NÁVRAT k exmanželovi? Úprimné slová Silvie... Takto to vidí!

(Zdroj: Instagram S.K./Profimedia)

BRATISLAVA - Pred týždňom prepustili Sergeja Kucherenka z väzenia. Jeho exmanželka a syn Alexander sršali radosťou. A tu sa začali vynárať otázky, či sa Silvia vráti k otcovi svojho dieťaťa. Takto to blondínka vidí!

Silvia a Sergej si povedali áno v marci v roku 2008. O dva roky neskôr priviedla na svet synčeka, ktorému dali meno Alexander Marcus. Dvojica sa rozviedla v júni 2019, po tom, čo si podnikateľ odpykával už dva roky vo väzení. Minulý týždeň ho podmienečne prepustili. Najvyšší súd ho odsúdil za ekonomickú trestnú činnosť na 11 rokov odňatia slobody, no trest mu nakoniec skrátili.

Galéria: Silvia Kucherenko

Jeho prvé kroky viedli práve za exmanželkou a synom. Ich dojímavé prvé stretnutie zverejnila blondínka aj na Instagram. No a tak sa začali vynárať otázky, či sa neplánujú dať opäť dokopy. Silvia v tom má však jasno... „To, že spolu vieme pekne fungovať ako rodičia, je niekedy viac ako pár. Poznám l'udí, čo tvoria pár a nevedia si v domácnosti prísť na meno. Neplánujem to. Fokusujem sa na svoju prácu, vzdelanie a Alexandra,“ objasnila, čím vyvrátila všetky dohady.

Viac o téme: Silvia KucherenkoSergej Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu