Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Beriem syna na luxusnú dovolenku do USA, musí o tom vedieť jeho otec? Advokátka Zuzana odpovedá na vaše otázky

JUDr. Mgr. Zuzana Pračková, advokátka
JUDr. Mgr. Zuzana Pračková, advokátka (Zdroj: archív ZP)

BRATISLAVA - Problém dedičstva, požičané peniaze, pobyt dieťaťa v cudzine či "zbláznený" vodomer. Aj dnes vám na vaše otázky poskytne cenné rady JUDr. Mgr. Zuzana Pračková, advokátka Wolf&Case. Ak v niektorých občianskych, pracovných i rodinných problémoch nemáte jasno a potrebujete poradiť, píšte svoje otázky prostredníctvom formulára.

Monika: Dobrý večer, vodári žiadajú zaplatiť za vodu zo studne v záhrade, ktorú som neminul, nevytiekla, len vodomer sa zbláznil a natočil 200.- ten je v ich vlastníctve, takže som ho nemohla dať JA ociachovať. Kto tu má dôkazné bremeno, ak ja - ako dokázať, prosím, že som vodu fakt neminula. Vopred Vám ďakujem za odpoveď a nech sa Vám darí. Dôchodkyňa
Dobrý deň, vodárenskú spoločnosť môžete požiadať o kontrolu meradla Žiadosťou o preskúšanie meradla. Pokiaľ sa chyba preukáže, za preskúšanie meradla platiť nebudete. Pokiaľ by sa chyba nepreukázala, služba je spoplatnená. Podľa našich informácií od vodárenskych spoločností, by poplatok bol okolo 300 EUR. Ak sa rozhodnete situáciu riešiť, z dôvodu opatrnosti Vám odporúčame bezodkladne kontaktovať vodárenskú spoločnosť ohľadne postupu a aj s otázkou, kedy je vhodné zaslať reklamáciu faktúry, v prípade ak budete žiadať preskúšanie meralda, aby ste nezmeškali lehotu.  

Viac o téme: Právna poradňaZuzana PračkováWolf&Case
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

* údaje sú povinné

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu