Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ťažko chorá herečka (52) musí nosiť PLIENKY: Nechutný dôvod... HOVINO niekoho iného sa mi dostalo do ÚST!

Christina Applegate s dcérou Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate s dcérou (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pred mesiacom obletela verejnosť informácia, že herečka Christina Applegate (52), ktorá trpí ochorením skleróza multiplex, musí nosiť plienky. Vtedy tvrdila, že to je kvôli problematickej chôdzi, kvôli ktorej by skrátka nestihla prísť na záchod. Aktuálne však prehovorila o ďalšom probléme, ktorý ju v poslednom období trápil. Práve ten ju donútil po hygienickej pomôcke siahnuť!

Christina Applegate prehovorila o zdravotných problémoch, ktoré sa pridružili k vážnej skleróze multiplex. Po zjedení šalátu kontaminovaného fekáliami, mala totiž vážny problém s trávením. Podľa jej vlastných slov "pár dní cikala zo zadku". „Bolo mi tak zle, nemohla som jesť, nemohla som nič robiť,“ povedala podľa PageSix v podcaste MeSsy

Okamžite vraj išla na testy k lekárovi, ktorý zistil, že bola nakazená sapovírusom, ktorý spôsobuje akútnu gastroenteritídu. „Je to vtedy, keď zo svojho jedla prijímate výkaly niekoho iného,“ vysvetlila bez servítky Applegate. „Hovino niekoho iného sa mi dostalo do úst a ja som ho zjedla,“ dodala Christina. 

Herečka verí, že sa nakazila zo šalátu z reštaurácie, ktorú navštevuje už 15 rokov. Nasledne veľmi kvetnato opísala jednu z nočných príhod - vraj sa uprostred noci zobudila "v bazéne sra*iek". „Nevedela som, že sa to stalo a mať sklerózu multiplex a o tretej ráno sa pokúšať vymeniť posteľnú bielizeň, to nie je zábava,“ priznala umelkyňa, ktorá hneď dodala, že kvôli tomu začala nosiť plienky. 

Christina Applegate
Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu