Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herec z Rýchlo a zbesilo V RUKÁCH POLÍCIE: Šoféroval pod vplyvom... Hrozí mu väzenie!

Zachery Ty Bryan Zobraziť galériu (3)
Zachery Ty Bryan (Zdroj: pixabay.com)

LA QUINTA - Americký herec Zachery Ty Bryan (42) sa v minulosti dostal do problémov so zákonom už niekoľkokrát. Najnovšie sa súd zaoberal jeho jazdou pod vplyvom zakázaných látok. Podľa aktuálnych správ bol umelec obvinený a hrozí mu väzenie.

Zachery Ty Bryan sa preslávil vďaka viacerým počinom, ako je seriál Home Improvement. Okrem toho ukázal svoj herecký talent aj v známych filmových sériách, ako sú Thor či Rýchlo a zbesilo.

Herec z Rýchlo a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

V posledných rokoch sa však jeho meno viac než na filmovom plátne objavovalo v policajných zápisniciach. Bryan bol totiž viackrát obvinený z domáceho násilia a súd musel najnovšie riešiť aj jeho jazdu pod vplyvom zakázaných látok.

Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu TMZ, ho polícia údajne zastavila 17. februára v meste La Quinta. Herec však podľa nich vyzeral, že pred jazdou užil zakázané látky, a tak ho muži zákona zatkli. 

Podľa spisu ho už aj stihli obviniť. Keďže bol v poslednej dekáde uznaný vinným vo viac ako troch prípadoch, tak mu teraz hrozí väzenie. Bryan je navyše podozrivý aj z toho, že bol počas noci, kedy ho zatkli, účastníkom dopravnej nehody, z ktorej ušiel. V prípade dokázania viny hrozí hercovi, že za mrežami strávi až 3 roky. 

Zachery Ty Bryan
Zobraziť galériu (3)
Zachery Ty Bryan  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Zachery Ty Bryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu