Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hviezda spálená na uhoľ odložila bikiny: Ups, ukázala biele prsia!

Modelka Sharni Vinson si vyzliekla vyrchný diel bikín a ukázala neopálené prsia, ktoré ostro kontrastovali s jej tmavou pokožkou. Zobraziť galériu (9)
Modelka Sharni Vinson si vyzliekla vyrchný diel bikín a ukázala neopálené prsia, ktoré ostro kontrastovali s jej tmavou pokožkou. (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Tomu sa povie do očí bijúci kontrast! Keďže Sharni Vinson (31) uplynulé týždne strávila v prostredí malebných Havajských ostrovov, niet sa čo čudovať, že jej pokožka už stihla nadobudnúť veľmi tmavý odtieň. Ani to však modelke nezabránilo v tom, aby sa cestou z pláže predviedla hore bez. Biele neopálené miesta na jej prsiach pritom pôsobili naozaj komicky, veď posúďte sami.

Tak tento rozdiel už zrejme nedoženie! Aby sa vychytené hviezdy vyhli bielym neopáleným miestam, zvyčajne sa slnia len v spodnom diele bikín. Sharni Vinson však počas dlhotrvajúcej havajskej dovolenky neleňošila na pláži, ale chvíle oddychu trávila aktívne. Už začiatkom mesiaca sme vás na Topkách informovali, že rodáčka od protinožcov prepadla naplno športu a pri pádlovaní napínala všetky svoje svaly. Keď však nedávno odložila vrchný diel plaviek, zvedavým paparazzom sa naskytol úsmevný pohľad.

Aj keď Sharni k hanblivým modelkám rozhodne nepatrí, na slnenie sa hore bez si nepotrpí. Svedčia o tom jej biele prednosti, ktoré fotografom takpovediac „zasvietili“ priamo do objektívov. Havajské slnko totiž modelingovú hviezdu výrazne opálilo a dodalo jej pokožke tmavobronzový odtieň. Oblasť okolo bradaviek však zostala bledá, čo nejednému dovolenkárovi zrejme vyčarovalo úsmev na tvári.

Sharni síce na prvý pohľad pôsobí veľmi krehkým dojmom, no na svojej postavičke nezabúda pracovať ani na domácej pôde. „V austrálskom oceáne sa udržiavam v teple vďaka Fox Surf,“ nezabudla pochváliť svojho sponzora v komentári pri fotke v neoprénovom tope a s doskou v ruke. Ostáva len dúfať, že bývalá milenka fešáka Kellana Lutza nezabúda ani na kvalitné krémy s ochranou pred UV žiarením. Z toľkého vystavovania sa slnečným lúčom jej totiž hrozí, že si vypestuje rakovinu kože.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu