Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z extrému do extrému: Kedysi vyziabnutá hviezda šokovala svalmi Ramba!

Sharni Vinson svoje extrémne chudé telo premenila na šľachovité a svalnaté. Zobraziť galériu (9)
Sharni Vinson svoje extrémne chudé telo premenila na šľachovité a svalnaté.

HAVAJ – Dala si poriadne do tela! Neustále obvinenia z anorexie zaručene nie sú príjemné, zvlášť pokiaľ sa pravidelne objavujú vo všetkých médiách. Sharni Vinson (31) sa preto rozhodla zatočiť so svojou mušou váhou a celému svetu dokázať, že poruchou príjmu potravy netrpí. Zaoblené krivky by ste však na nej hľadali márne. Modelka sa totiž zavrela do posilňovne a dnes sa môže pochváliť mimoriadne svalnatou stavbou tela.

Žiadna ženskosť, ale samé svaly a šľachy! Takým smerom sa uberá postava manekýnky Sharni Vinson, ktorá je pre svoju príliš krehkú postavu tŕňom v oku mnohých zástupcov médií. Rodáčka od protinožcov preto nezaháľala a pokúsila sa získať objem kriviek za pomoci cvičenia. Výsledok svoje snahy hrdo predviedla na dovolenke, ktorú si momentálne užíva na exotických Havajských ostrovoch. V športových plavkách však stále nevyžaruje ani zamak sexepílu.

Sharni si azúrové more a slnkom vyhriate pláže vychutnáva plnými dúškami, no nečinne leňošiť očividne odmieta. Zobrala si preto dosku a deň si spríjemnila pádlovaním, pri ktorom zapojila a napla všetky svaly na tele. O výslednú fotku sa podelila prostredníctvom Instagramu, čím vyvolala pomerne búrlivú diskusiu. Zatiaľ čo časť fanúšikov ju obdivuje, podľa tej druhej to tmavovláska s tréningami preháňa.

Austrálska hviezda sa objavila aj vo viacerých snímkach či seriáloch, no v súčasnosti nakrúcaním veľa času netrávi. Namiesto toho načerpáva energiu v prostredí, kde ju nikto neruší. „Myslím, že toto je ten pocit, keď máte celú pláž iba pre seba,“ pochválila sa v jednom z komentárov k videu, na ktorom zabára chodidlá do jemného bieleho piesku. Niet najmenších pochýb, že takýto denný program by si s ňou ochotne vymenil nejeden obdivovateľ.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu