Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

NAJHORŠIA dovolenka slovenskej Miss: Sama uväznená v hoteli a potom... Fúúúú!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar )

DUBAJ - Tak na túto dovolenku rozhodne nikdy nezabudne! Pomaly sa nám oteplieva a väčšina z nás sa už nevie dočkať obdobia, kedy vyrazíme k moru. Daniela Vojtasová - Miss Slovensko 2023 - už precestovala obrovský kus sveta a na jej zozname nechýba ani obľúbená destinácia mnohých známych tvárí - Dubaj. Práve tam sa to však nepríjemne zvrtlo a pôvabná kráska musela čeliť nečakaným problémom...

Charizmatickú kráľovnú krásy sme stretli počas nedávnej akcie v jednom z vychytených bratislavských hotelov. Práve tam sa totiž nachádza exkluzívny bar, ktorý predstavil nové menu luxusných koktejlov. Na tejto udalosti nechýbali mnohé známe osobnosti, no a ochutnávku si nenechala ujsť ani Daniela. 

Galéria: Veľká galéria z ochutnávky koktejlov

Keďže modelka sa pýši postavičkou ako lusk, zaujímalo nás, či si sladké kotejly môže dopriať pravidelne alebo ju to potom stojí fyzickú námahu navyše, aby si svoju dokonalú figúru udržala. „Ja si myslím, že všetko by malo byť v rovnováhe, preto si raz za čas doprajem aj drink. Ale, samozrejme, nechodím na drinky každý deň," povedala pre Topky.sk Vojtasová, ktorá si skvelú líniu udržiava aj vďaka tomu, že sa aktívne venuje tancu. 

NAJHORŠIA dovolenka slovenskej Miss:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Túto krásku ste si mohli všimnúť počas tanečných vystúpení v markizáckom Let's Dance, no na pódiách už sprevádzala aj naše spevácke hviezdy. Zaujímalo nás, s kým sa jej spolupracovalo najlepšie. „To je ťažká otázka. Neviem, či mám nejakú najobľúbenejšiu hviezdu, myslím si, že to ešte iba príde. Teda - verím v to. Ale z tých slovenských mi veľmi prirástla k srdcu Dara Rolins," vyjadrila sa Daniela. 

Čo nám o Dare prezradila sa dozviete v našom rozhovore, kde nám porozprávala aj o tom, aká dovolenka bola najhoršia v jej živote a prečo skončila v Dubaji uväznená v hoteli a navyše aj úplne sama! 

NAJHORŠIA dovolenka slovenskej Miss: Sama uväznená v hoteli a potom... Fúúúú! (Zdroj: Tomáš )

Viac o téme: Daniela Vojtasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu