Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bagárová po FIASKU s O2 arénou: Takáto je pravda o ZRUŠENOM koncerte!

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Monika Bagárová (29) mala zahviezdiť na veľkom pódiu, no nestane sa tak! Česká speváčka zrušila najväčší koncert svojho života hneď pre niekoľko dôvodov. No takáto je pravda!

Monika Bagárová je úspešná česká speváčka, ktorá bola aj súčasťou súťaže Česko Slovenskej SuperStar. Hnedovláska si chcela splniť svoj sen a postaviť sa na pódium pred 18-tisíc ľudí v pražskej O2 aréne. Veľkolepo chcela osláviť svoje 30. narodeniny po vzore Dary Rolins, ktorá doposiaľ zorganizovala 3 veľké vypredané koncerty. No českej kráske sa až tak nezadarilo.

Galéria: Galéria Monika Bagárová

Podľa informácii českého denníku Extra.cz sa jej podarilo predať len 700 lístkov, a tak je jasné, že o speváčku nebol až taký záujem, ako sa možno čakalo. Veľa fanúšikov sa zhodovalo na tom, že aj keď ju majú radi, jej hlas na takúto veľkú sálu nestačí. Celé zrušenie ju ale vyjde poriadne draho. V prípade, že interpret odvolá svoj koncert 4 mesiace pred uskutočnením, musí zaplatiť približne 500 tisíc korún, čo je v prepočte zhruba 20 tisíc eur. O tom, že ruší svoj koncert, ktorý sa mal konať 12. septembra, informovala svojich fanúšikov prostredníctvom Instagramu.

Za tento nečakaný krok sa na úvod ospravedlnila. „Som každému z vás, ktorí ste sa na koncert tešili, vďačná. Našlo sa vás niekoľko tisíc a ja vám za to z celého srdca ďakujem. Verím, že sa spolu stretneme na ďalších akciách, ktoré pre vás nachystám, aj keď budú komornejšie," napísala. „Toto rozhodnutie som urobila z mnohých dôvodov, ktoré sú pre mňa zásadné a myslím, že bude stačiť, keď poviem, že aj ja som človek, ktorý má city, je zraniteľný a v neposlednom rade chce byť sám sebou. Všetko čo robím, robím s radosťou a snažím sa ju odovzdávať ďalej. Bohužiaľ... Ale z môjho Vysneného koncertu sa mi radosť začala vytrácať, až úplne zmizla. Robiť čokoľvek bez radosti nedáva zmysel mne, iste ani vám. Dúfam, že mi moje rozhodnutie odpustíte," dodala Monika, ktorá svojim fanúšikom zároveň odkázala, že všetci, ktorí si zakúpili lístky, dostanú svoje peniaze späť v plnej výške.

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu