Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vážne problémy vizážistky z Maniačok: Exotická choroba… STRACH z vnútorného krvácania!

Make-up artistka Lucia Lucid Sládečková Zobraziť galériu (2)
Make-up artistka Lucia Lucid Sládečková (Zdroj: Ján Zemiar)

BALI - Lucia Lucid Sládečková je známou vizážistkou, ktorej služby vyhľadávajú vplyvné ženy po celom Slovensku. Široká verejnosť ju spoznala vďaka šou Nákupné maniačky, kde súťažiacim dotvárala finálny look. Aktuálne žije na Bali a... Práve tam chytila exotickú chorobu. Má strach z vnútorného krvácania!

O svojich zdravotných problémoch Lucia informovala na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj zábery z nemocnice. V piatok ju vraj uštipol na návšteve komár a na druhý deň to začalo... „Takže ono sa to nejako stupňovalo, hlavne tá hlava s tými očami - to bolo, že sa niečo deje. Tak som si myslela, že budem chorá,“ prezradila vizážistka. Jej stav bol však každým dňom horší a horší, až musela ísť do nemocnice.

„Ale predvčerom bol taký kritický stav, ja som nevedela chodiť, ja som nevedela prejsť na záchod, ja som nevedela robiť nič. Spala som tu na gauči, bolo mi hrozne, mamina ma chodila kontrolovať, natierala ma aseou, bolo mi strašne,“ opísala Lucid s tým, že mala obrovské horúčky a tlak v hlave. To ju vystrašilo, lebo kedysi sa liečila na vysoký krvný tlak. „Ja som sa zľakla, že sa mi to vrátilo a ten tlak mám v očiach a niečo sa mi s tým okom udeje,“ pokračovala. 

Vážne problémy vizážistky z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V nemocnici jej okamžite urobili testy a tie šokovali aj ju - nakazila sa totiž nebezpečnou horúčkou dengue. Typickým príznakom tejto choroby je vysoká horúčka 38 až 41°C, ale aj silná bolesť hlavy, bolesť za očami, nevoľnosť, vracanie, zdurené uzliny, bolesti svalov a kĺbov a vyrážky. Najstrašidelnejšie na spomínenej diagnóze je však to, že môže vyústiť až do vnútorného krvácania. 

„Extrémne som sa bála, ale extrémne na výsledky, lebo najviac ma desilo to krvácanie do mozgu. Tak som sa pýtala asi 100-krát ako to funguje, ako to je s tým krvácaním, lebo to vôbec neni sranda s tým dengue. Keby som mala pod 100 krvné doštičky, nechali by si ma v nemocnici, našťastie som ďaleko od toho. A pod 80 je krvácanie do mozgu. Ja som sa toho strašne bála. Stále mám odporný tlak v hlave, ale už idem domov,“ dodala. 

Viac o téme: Lucia Lucid Sládečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu