Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Veľkonočné kuriozity: Čo všetko sa vám môže počas sviatkov prihodiť?

Počas veľkonočného pondelka sa stávajú
Počas veľkonočného pondelka sa stávajú "ups" situácie. Niektoré ale až také smiešne nie sú. (Zdroj: thinkstock.com)

Počas polievačky na vidieku syn polial dievča „decentne“ z plastovej fľaše. Otec mu chcel ukázať poriadnu oblievačku, zobral plechové vedro naplnené vodou a rozohnal sa na dievčinu.

Vedro mu však vyletelo z rúk a dievčinu poranil na čele tak, že si uplatnila náhradu škody na zdraví.

Aj takéto kuriózne poistné udalosti, ktoré sa stali počas veľkonočných sviatkov, eviduje jedna zo slovenských poisťovní.

Poisťovňa riešila aj prípad "stratených" veľkonočných jahniatok. Počas prepravy živých jahniatok došlo k havárii kamióna, ktorý sa prevrátil a svoj "náklad" vysypal. Jahniatka sa strachu rozutekali do okolia. Keď ku škode v krátkom čase prišiel obhliadkar, podľa prepravných dokladov chýbala asi polovica jahniatok, ktoré medzitým s ľútosťou opatrili obyvatelia blízkej obce, takže nevysvetliteľne zmizli v ich chlievikoch a špajzách.

Iná udalosť sa stala v bytovom dome na poschodí, kde prišla celá trieda mládencov obliať spolužiačku. Na chodbe v byte chlapci vyliali asi 10 vedier vody v priebehu niekoľkých sekúnd a spôsobili tak "potopu" v byte o poschodie nižšie. 

Pri oblievačke sa polievaná dievčina uhla a dávka vody zasiahla práve zapnutý televízor tak, že v momente vznikol skrat. Televízor zadymil a prestal fungovať, rovnako ako elektrina v celom byte. 

Počas Veľkonočného pondelka dvojročný syn šľahal korbáčom, pričom zasiahol otcovi oko. Zranenie mu zanechalo trvalé následky. 

Čítajte tiež: Preč s modrinami a opuchmi nôh: Postačí jeden kúpeľ s touto prísadou!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9