Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Výnimočný deň v rodine Kate a Williama: Zverejnili vydarenú FOTO!

Kate a William Zobraziť galériu (3)
Kate a William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Hoci rodinu britského panovníka kráľa Karola III. sužujú viaceré problémy, dá sa predpokladať, že dnešný deň im aspoň trošku vyčaril úsmev na tvári. Svoje 6. narodeniny totiž práve dnes oslavuje najmladší syn princa Williama a jeho manželky Kate. Pozrite sa, akú fotku pri tej príležitosti zverejnili!

Je akousi tradíciou, že keď deti princa a princeznej z Walesu slávia narodeniny, na ich profiloch na sociálnych sieťach sa objaví záber oslávenca. Fotografkou býva samotná mama ratolestí - Kate. Inak tomu nebolo ani teraz, keď mal svoj sviatok najmladší z detí. 

„Všetko najlepšie k 6. narodeninám, princ Louis. Ďakujeme za všetky vaše milé priania,” znie popis pri fotke, na ktorej sa rozkošný chlapček usmieva do objektívu. 

Oslava princových narodenín prebehne zrejme v úzkom kruhu najbližších. Princezná Kate sa už istý čas verejnosti vyhýba, keďže jej po operácii bolo diagnostikované onkologické ochorenie a podstúpila aj liečbu. Odborníci na kráľovskú rodinu sa nazdávajú, že jej zdravotný stav je už lepší. 

Princ Louise sa podobne ako jeho starší súrodenci - princ George a princezná Charlotte narodil v St Mary's Hospital. Pri jeho pôrode bol prítomný aj samotný William. 

Výnimočný deň v rodine
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Výnimočný deň v rodine
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu