Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

ŠOKUJÚCE slová Adriany Sklenaříkovej: Môj otec je PSYCHOPAT... Hrozné, čo jej robil!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (4)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Hoci spočiatku Adriana Sklenaříková (52) pred verejnosťou predstierala harmonický vzťah so svojím otcom, neskôr netajila, že život po jeho boku nebol práve najideálnejší. Aktuálne sa však zo svojich niekdajších tráum vyrozprávala vo svojej novej knihe s názvom Libre (Sloboda). Podľa nej je jej otec chorý človek, nazvala ho dokonca psychopatom. Hrozné, čo jej robil!

Galéria: Adriana Sklenaříková

Keď sa Adriana Sklenaříková v roku 1998 vydávala sa futbalistu Christiana Karembeua, k oltáru ju viedol jej otec Miroslav. Vtedy ešte s radosťou pózovala fotografom a predstierala široké úsmevy. V roku 2014 sa však vydávala druhýkrát, tentokrát v Monaku za podnikateľa Arama Ohaniana. No a tam už jej otec chýbal... 

Mnohí sa pýtali, čo sa stalo a Adriana tvrdila, že pozvánku dostal. Aktuálne sa však začína na povrch vynárať temné pozadie ich rodinných vzťahov. Tie slovenská topmodelka naznačovala už roky. „Moja mama mi dala veľa lásky, ale otec bol na mňa veľmi prísny. Hovorieval mi, že ho otravujem, často ma kritizoval, všetko som podľa neho robila zle. Niekedy som túžila byť neviditeľná, aby mi dal pokoj. Myslím, že ma v skutočnosti nechcel,“ povedala ešte v roku 2013 francúzskym médám. 

Adriana Ohanian Sklenaříková
Zobraziť galériu (4)
Adriana Ohanian Sklenaříková  (Zdroj: SITA)

A na túto tému začala rozprávať stále viac. Jej mama vtedy dokonca dodala, že Adriana od svojich 15-tich rokov počúvala, že je škaredá, sprostá, nemožná a v živote nič nedokáže. „Môj otec je nenapraviteľný narcis a perverzák. Ničim mi život príliš dlho,“ vyjadrila sa pre francúzsky magazín Télé Star koncom minulého roka. Zo svojich tráum z detstva sa napokon vyrozprávala vo svojej knihe s názvom Libre. 

Všetko to vraj začalo, keď mala 6 rokov. Vtedy sa narodila jej sestra Natália a práve ona bola jeho "obľúbenou dcérou". Naopak Adriana musela znášať jeho zlosť. „Bola som ako taký obetný baránok môjho otca, boxovací vak, do ktorého kopete, ak máte zlú náladu alebo ak máte jednoducho chuť trápiť bezbrannú bytosť,“ opísala najnovšie pre Télé Star. Zlé spomienky z detstva vraj na dlhé roky vytesnila z pamäte. Pri pohľade na vlastnú dcérku sa jej však opäť začali vynárať. 

„A odrazu, ako som sa stala matkou, uvedomila som si celú absurdnosť jeho správania voči mne. Chcela som ho zabiť. Ako môže niekto robiť niečo také svojmu dieťaťu?“ pokračovala. Otec ju vraj roky psychicky týral a bil. V návale hnevu jej vraj búchal hlavu o stenu a ako dôvod mu stačilo len to, že v triede bola druhá. Ale vraj jej aj zhadzoval všetky police, aby sa z izby nedostala von. „Môj otec ma nezneužíval sexuálne. Aj mi to hovoril: "Vieš, sú oveľa horšie veci ako to, čo zažíva." Je to pravda, ale to, čo prežívate, vo vás zanechá stopy,“ dodala. 

Jej mama a sestra, ktorá žije v Paríži, vraj knihu ešte nečítali, no jej slová pochopia, lebo vedia. „Otcovi sa to nebude páčiť, ale je mi to fuk. Je to chorý človek, psychopat.“

Adriana Ohanian Sklenaříková
Zobraziť galériu (4)
Adriana Ohanian Sklenaříková  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu