Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďalšia známa tvár končí v televízii: Oľga Dúbravská má nový flek u podpredsedu vlády!

Oľga Dúbravská
Oľga Dúbravská (Zdroj: archív OD)

BRATISLAVA - Nielen v politike, ale aj vo svete médií je rušno. Z obrazoviek sa vytrácajú niektorí moderátori, z ta3 odchádza kľúčový človek.

Oľga Dúbravská končí vo vedení ta3. Niekoľkoročná šéfka komunikácie a strategického rozvoja ta3, ktorá v médiách pracuje už vyše 20 rokov, sa rozhodla opustiť televíziu a onedlho má nastúpiť do kancelárie podpredsedu vlády pre plán obnovy a znalostnú ekonomiku Petra Kmeca. Pracovať má na pozícii riaditeľky odboru komunikácie. "Áno, prijala som túto ponuku, ktorú vnímam ako kontinuálne pokračovanie mojej profesnej kariéry v oblasti komunikácie, s ktorou mám bohaté skúsenosti v riadiacich pozíciách vo viacerých médiách. S televíziou ta3 sa mi lúči ťažko, pretože takmer 4 roky to bola spolupráca so skvelými ľuďmi, ale na druhej strane verím, že rovnako skvelý tím ma čaká aj na novom pôsobisku pod vedením Petra Kmeca. Práve on je tou osobou, ktorú vnímam veľmi pozitívne a teším sa na spoluprácu s úradom pod jeho vedením", potvrdila informáciu Dúbravská a dodáva: "Plán obnovy je aktuálna a veľmi dôležitá celospoločenská téma, ktorá sa dotýka nás všetkých a vyžaduje kvalitnú proaktívnu komunikáciu."

Oľga Dúbravská dlhé roky pracovala v TV Markíza na pozícii redaktorky a neskôr na oddelení marketingu ako séfka PR. Následne pôsobila v RTVS, potom bola výkonnou riaditeľkou OUR MEDIA SR a naposledy pracovala na pozícii riaditeľky komunikácie a strategického rozvoja v ta3.

 

Viac o téme: Oľga Dúbravská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu