Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

8. kolo Let's Dance: Vážne ZRANENÁ Tina, veľká NOVINKA v budúcom kole a... Obľúbený pár VYPADOL!

Posledný tanec večera, konkrétne contemporary, predviedli Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Stelesnili živočíšnosť vo vzťahu. Herec potešil ženské diváčky už tým, že tancoval bez trička a predviedol svoje svaly. „Bavilo ma to veľmi. V prvom rade by som chcel vyzdvihnúť choreografiu, bola ťažká,“ zhodnotil Ďurovčík. Napriek tomu naznačil, že od neho 10 bodov nedostanú, pretože síce to bolo technicky dokonalé, ale výkon Juraja Loja a Natálie Horváthovej sa mu páčil viac. Drexler zas tanec označila za excelentný a nazvala ho vrcholom. Dvojica si vytancovala 39 bodov.

Jakub Jablonský a Eliška Lenčéšová
Zobraziť galériu (72)
Jakub Jablonský a Eliška Lenčéšová  (Zdroj: Tv Markíza)

Poradie tanečníkov v 8. kole
Zobraziť galériu (72)
Poradie tanečníkov v 8. kole  (Zdroj: psc)

No a zostávalo už iba vyhlásiť výsledky. V ohrození sa ocitli Anička Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring a Tina a Vilém Šír. A pred bránami semifinále sa so šou museli rozlúčiť Tina a Vilém Šír. „Ja by som v prvom rade chcela pozdraviť Aničku a Lea, ktorí to teraz pozerajú a asi plačú. Tak neplačte. Chcem veľmi pekne poďakovať televízii Markíza, ja som veľmi rada, že ako speváčka bez pohybovej prípravy som mohla byť až v 8. kole,“ vyjadrila sa Tina. 

„Ďakujem ti, že si ma sprevádzal k aktuálne najlepšej tanečnej verzii mňa. Bolo mi veľkou cťou byť tu s vami a konečne si to pozriem zo stoličky budúci týždeň. Ďakujem všetkým divákom, že ste nás niesli až takto ďaleko. A ďakujem aj Separovi, že strážil deti, bol v tom veľmi dobrý. Zajtra som už doma,“ dodala ešte. „V prvom rade by som chcel poďakovať tebe, Tiňounku, zažili sme toho spolu veľa. Vďaka tebe som žil svoj sen. A nielen tebe, ale celkovo Slovensku, že ste ma tak prijali. Môžem to s hrdosťou povedať, že Slovensko je môj druhý domov,“ vyjadril sa Šír. 

8. kolo Let´s Dance
Zobraziť galériu (72)
 (Zdroj: Tv Markíza)

V 8. kole Let´s
Zobraziť galériu (72)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: TinaLet's DanceAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu