Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bezdeda zúfa, ťahá mu na 40-ku: Dohnali ho nástrahy veku, ľahne si pod nôž?!

Tomáš Bezdeda
Tomáš Bezdeda (Zdroj: FB/Tomáš Bezdeda)

BRATISLAVA - Tomáš Bezdeda sa len pred rokom stal otcom syna Jakuba. Spevák sa teší z rodinky, uvedomuje si však aj to, že roky ubiehajú veľmi rýchlo.

Ak je reč o záhadách tela, Tomáš Bezdeda sa neraz pochválil svojou schopnosťou: „Bol som celkom ohybný a urobil som aj rozštep… ale momentálna moja záhada, keďže máme bábätko, sú mierne vačky pod očami… každý rodič vie, o čom hovorím, tá nevyspatosť tam skrátka je…“, priznáva spevák, ktorý sa z rodinky vytešuje. K malého synovi síce v noci nevstáva, ale keďže spia všetci spolu v jednej izbe, veľakrát ho zoberie na ruky a podá Ivanke: „Takto si to delíme“.

Vráťme sa ale k tým vačkom po očami. Tomáš aj plánuje niečo robiť, aby neboli také výrazné? Nebodaj botox alebo nejaký zásah plastického chirurga? „No proti starnutiu a proti daniam, ktoré musíme platiť, sme asi veľmi krátki“, potuteľne sa usmieva. Vo videu však prezradil viac, čo mieni robiť. A nezabudnite si pozrieť Záhady tela v sobotu o 20.30 na Jednotke, kde tých záhad svojho tela možno prezradí viac.

Bezdeda zúfa, ťahá mu na 40-ku: Dohnali ho nástrahy veku, ľahne si pod nôž?! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Tomáš Bezdeda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu