Zbavujeme sa tukových vankúšikov: K postave snov za okamih?!

Zdravá strava a pohyb sú vynikajúcou cestou, ako sa dopracovať k vysnívanej postave.
Zdroj: thinkstock.com
2015-05-19 11:30:00

Tuky traste sa! Už sú to dva týždne, čo ich ničí špeciálny prístroj, na ktorý chodíme do kliniky. Po absolvovaní štvrtej procedúry nasleduje prvé meranie v oblasti bruška. Dočkáme sa už v strede kúry nejakého výsledku?!

Teplomer ukazuje stále vyššie číslo, bundy pomaly schovávame do tmavých útrob skrine a užívame si slnečné dni. Na letné počasie čakáme celý rok a keď je konečne tu, tvrdíme, že naň nie sme pripravení! Zásoby zo zimy sa stále hlásia o slovo v podobe tukových vankúšikov, ktorých sme sa nestihli odvtedy zbaviť. Čo teraz? Vytiahneme zbrane najväčšieho kalibru! Zdravá strava a pohyb nikdy nesklamali, no nedá sa tomu ešte nejako pomôcť? Dá!

Existujú procedúry, ktoré sú doslova zmizíkom nepeknej pomarančovej kože, ktorú navyše vyhladia a spevnia. Na jednu z nich sme sa vybrali z redakcie, aby sme si vyskúšali na vlastnej koži, či funguje! Ide o jeden z najmodernejších a najúčinnejších prístrojov, ktorý lieči celulitídu a redukuje podkožný tuk. Výsledky sú vraj ohromné - po jednej kúre (8 ošetrení jednej problémovej partie na tele) dokáže táto metóda zmenšiť obvod v priemere od 3 do 8 cm. A to už ani nie je reč o jemnejšej, vyhladenej a spevnenej pokožke! Preto sme neváhali a išli do toho!

Záleží aj od nás

Dvakrát do týždňa nám lekárka v dermatologicko-laserovej klinike TOMAR naordinovala procedúry. V hlave nám znejú slová odborníčky, ktorá nás upozornila, že k vysnívaným krivkám nás nedostane len prístroj. Záleží aj od nás.


Je holenie v skutočnosti nebezpečné? Pravda, či by sme mali skončiť s odstraňovaním ochlpenia!

Vyskúšali sme na vlastnej koži: Pravda o tom, či skutočne pomôže chemický peeling!


"Najdôležitejšie je dodržiavať pokyny lekára, ktorý každému po zákroku odporučí najvhodnejší spôsob starostlivosti. Tá pozostáva najmä z pitia veľkého množstva tekutín, teda vody, čo je veľmi dôležité kvôli zrýchleniu metabolizmu a zbavovania tela škodlivín a iných nežiaducich látok," upozornila nás primárka kliniky MUDr. Adriana Tomeková.

Medzi jednotlivými ošetreniami sa snažíme piť čo najviac tekutín. Kolové a iné sladké nápoje zmizli z našich pracovných stolov i nákupných košíkov a v pohári nájdeme len čistú obyčajnú vodu. Aj keď pitný režim sa snažíme dodržiavať, čo sa týka stravy, je stále čo zlepšovať.. Popritom tom sme si zaobstarali krém proti celulitíde, nech sú výsledky čo najlepšie! Podľa dermatologičky urýchli celkový proces odbúravania tuku a formovania pokožky.

Výsledky v strede kúry

Už po treťom ošetrení nás lekárka upozornila, že máme jemnejšiu pokožku a bruško nám spľaslo! Je to tým, že sme nič nejedli, keďže bolo ráno? Nie. To isté nám odborníčka povie aj pri ďalšej procedúre, ktorú máme na obed. Niečo na tom zrejme bude! Staršia blúzka, ktorá nám bola úzka a nemali sme odvahu si ju obliecť sa nám zdá zrazu dobrá a čuduj sa svete, je nám voľnejšia. Že by išlo o zázračnú procedúru?

Prístroj práve dopípal a my máme úspešne po štvrtom ošetrení. Prichádza meranie! Výsledky údajne bývajú viditeľné už v strede kúry. Trochu s obavou, či na metri uvidíme menšie číslo, nám lekárka oznámila výsledok. Mínus 1 cm z oblasti bruška!

Ak už teraz máme úbytok, čo bude na konci kúry? To aby sme sa začali tešiť na leto a suverénne vyhlásili: že na letné obdobie už tento rok budeme pripravení!

Čítajte tiež: Čo sa stane, ak si dôkladne neodlíčime pleť? Hrozivé dianie, po ktorom na čistenie už nikdy nezabudnete!

2015-05-19 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia