Vyhnite sa vianočnému vyčerpaniu: Pomôže vám aj ženšen!

Ilustračné foto: Unsplash
Zdroj: Naturamed Pharmaceuticals
2018-12-10 11:00:00

Vianoce, sviatky radosti a pokoja, sa ľahko môžu zvrtnúť na sviatky absolútneho vyčerpania. Máte za sebou dlhý pracovný rok a teraz musíte ešte piecť, variť, upratovať, zdobiť vianočný stromček, nakupovať darčeky, chodiť na vianočné večierky... Je toho veľa. Prinášame vám niekoľko tipov, ako toto hektické obdobie bezproblémovo zvládnuť.

Jedným zo spôsobov, ako sa vyhnúť zahlteniu povinnosťami, je ich mať menej. Aké jednoduché, však? A naozaj! Časť svojich povinností môžete delegovať na vášho partnera alebo partnerku. Jeden z vás bude variť, druhý upratovať. Budete mať toho na práci menej a budete aj rýchlejšie hotoví. A prečo do pečenia nezapojiť rovno celú rodinu?! Deti vždy rady pomôžu pri pečení a z úmorného pachtenia sa v kuchyni sa razom stane príjemný čas strávený s rodinou, pri ktorom si skôr oddýchnete, než by ste o energiu prišli.

Ďalšou z vecí, na ktorú mnohí často zabúdajú, je kvalita stravy a pravidelný pitný režim. Výživná a zdravá strava spolu s dostatočným množstvom tekutín pozitívne vyplývajú na vašu energiu. Svetová zdravotnícka organizácia odporúča denne piť dva až štyri litre tekutín pre ideálnu hydratáciu organizmu. Čo sa správnej stravy týka, tá môže byť pre každého trochu iná, ale určite vám odporúčame sa vyvarovať jednoduchých cukrov v podobe sladkostí či zákuskov. Tie vám dodajú energiu len na krátku chvíľu a keď vám klesne hladina cukru, tak sa budete cítiť ešte vyčerpanejšie, ako predtým.

Hýbte sa. Pravidelná a nenáročná fyzická aktivita vás nakopne a naplní endorfínmi. Či si pôjdete zaplávať, na jogu, zabehať si, alebo na zimnú prechádzku s rodinou, všetky tieto aktivity vám vdýchnu do života novú energiu.

Prírodný životabudič

Dodať energiu Vám pomôžu i výživové doplnky. Pri nich si však treba dávať pozor na kvalitu zloženia. Ženšen Energy+ od NaturaMed Pharmaceuticals obsahuje 74 miligramov ginsenoidov v každej kapsule. Jedna kapsula ŽenŠen Energy+ tiež pokryje odporúčanú dennú dávku viacerých vitamínov vrátane vitamínu C a B12. Veríme, že aj vďaka týmto tipom prežijete vianočné sviatky plní energie a elánu.

Mesačné balenie ŽenŠen Energy+ teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na bezplatnej linke 0800 444 203 alebo na webovej stránke www.zensenenergy.sk.  

Fotogaléria


Tagy:
ženšen

2018-12-10 11:00:00Ilustračné   |  Foto: Unsplash, NaturaMed Pharmaceuticals  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia