Má 60 rokov a stále vyzerá MLADO: Nazrite do zákulisia KUCHYNE herca Toma CRUISA!

Zdroj: profimedia.sk
2022-07-05 12:00:00

Od natočenia pôvodného filmu Top Gun sotva zostarol! Reč je o hereckej hviezde Tomovi Cruisovi, ktorého mohli mnohí vidieť na červenom koberci s princom Williamom a Kate Middleton pri príležitosti novinky Top Gun: Maverick. Všetci boli v šoku!

Slávny herec totiž vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Ako je teda možné, že už 60-ročný Cruise od roku 1986 takmer nestárne?

Tom Cruise už dlhé roky dodržiava určité zásady, čo sa týka stravovania, ako sa píše na eatthis.com. Taktiež má výbornú kondíciu, ktorú si pravidelne zlepšuje podľa hereckej úlohy, ktorú práve stvárňuje. Nazrite do kuchyne Toma Cruisa a presvedčte sa na vlastnej koži, čo mu pomáhať vyzerať stále mlado a fit. 

Čítajte tiež: Zložka obľúbených CESTOVÍN, z ktorej vám VYSTRELÍ krvný tlak: Nenápadný ŠKODCA!

Jedáva grilované jedlá

Nič vyprážané! Podľa Men's Health sa Cruise drží potravín varených pri nízkych teplotách - najmä grilovaných. Je to preto, že potraviny varené pri vysokých teplotách môžu spôsobiť chronický zápal tkaniva a urýchliť starnutie. Údajne jedným z najlepších stravovacích návykov pre ľudí nad 50 rokov je konzumácia protizápalových potravín, ako je losos, horká čokoláda, surový ovos, čučoriedky, zázvor, cvikla, brokolica, olivový olej, paradajky a špenát.

Vynecháva sacharidy

Nahrozí, aby niekto zachytil Cruisa, ako je veľkú misku cestovín. Podľa Men's Health sa hviezda v súčasnosti drží diéty s 1 200 kalóriami, ktorá obmedzuje sacharidy. Prečo? Nutričný vedec Dr. Paul Clayton povedal, že sacharidy môžu urýchliť starnutie tým, že vytvárajú inzulín, hormón starnutia.

Niektorí odborníci odporúčajú vyhýbať sa sacharidom s vysokým glykemickým indexom, o ktorých je známe, že spôsobujú starnutie, ako sú bagely, praclíky, cestoviny a cereálie. Cruise však nie vždy držal bezsacharidovú diétu. 

Maškrtí, ale zdravo

Podľa Newshub hviezda počas dňa zje veľa menšieho občerstvenia, vrátane lyofilizovaných organických čučoriedok a orechov. Jeho kolega z filmu "Mission: Impossible: Rogue Nation" Simon Pegg tiež prezradil, že Cruise počas natáčania ponúkol svoje služby šéfkuchára celému hereckému obsadeniu. Simon povedal, že kuchári mu pripravovali napr. malé datle plnené arašidovým maslom a posypané kokosom ako občerstvenie a taktiež malé guľôčky hľuzoviek. Niet divu, že Cruise dokáže vyliezť na útes!

Zaujme vás: ZNAK vysokého CHOLESTEROLU: Skrytý varovný SIGNÁL, ktorý si mnohí mýlia so STARNUTÍM!

Vyhýba sa cukru

Cukor je pre Cruisa zakázaný, najmä keď sa chystá na natáčanie filmu. Cukor môže urýchliť starnutie tým, že spôsobí zápal a poškodí kolagén a elastín. Jeho nadmerná konzumácia môže spôsobiť, že vaša pokožka bude vyzerať staršie. Na druhej strane, herec má veľmi rád cukor! Bohužiaľ, jesť ho nemôže kvôli tréningom pre filmové role. 

Fotogaléria


Tagy:
zdravie stravovanie životný štýl Tom Cruise

2022-07-05 12:00:00  |  Foto: profimedia.sk  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia