Manžel zdieľal srdcervúce FOTO milovanej ženy: Za osudnú chybu zaplatila životom

Elliott s manželkou Donnou.
Zdroj: Facebook/Elliott Lowe, Thinkstock.com
2018-01-05 19:00:00

Aby všetkým ukázal, aký zničujúci môže byť karcinóm krčka maternice, odfotil svoju umierajúcu manželku, ktorej ochorenie v štvrtom štádiu diagnostikovali v decembri 2016. Elliott Lowe z Milton Keynes vyzval nielen ženy, aby rakovine nedali šancu. Upozorňujeme, že fotografia nie je vhodná pre maloletých a citlivé povahy.

 

Rakovina krčka maternice zmenila 32-ročnú matku štyroch detí na nepoznanie. Keď sa o svojej chorobe dozvedela, bolo už neskoro. Rakovina sa Britke rozšírila aj do lymfatických uzlín v oblasti panvy. Napriek každodennej rádioterapii si choroba život mladej ženy o pár mesiacov nemilosrdne vzala.

Čítajte viac: FOTO kozmetickej vady, ktorú žena (40) dlho podceňovala: Maskovala sa ňou zdrvujúca choroba

Manželka Elliotta Lowa zomrela v jeho náručí v hospici, obklopená deťmi a rodinou. Ako napísal na Facebooku, fotografiu umierajúcej manželky zdevastovanej chorobou zverejnil preto, aby ostatné ženy upozornil na dôležitosť skríningu krčka maternice a pravidelných preventívnych gynekologických prehliadok. Jeho žena totiž preventívnu prehliadku odložila z dôvodov, na ktoré si už ani nepamätala. „...Zaplatila najvyššiu cenu – svojím životom,“ upozornil zdrvený manžel, ktorý by obetoval vlastné zdravie, len aby mohol manželku vrátiť späť medzi živých.

„Chcel som ukázať, aká ničivá je rakovina,“ vyznal sa a poprosil o zdieľanie zverejneného príspevku. „Môžeme tak bojovať proti rakovine a zachraňovať životy,“ dodal. 

 


Tagy:
rakovina krčka maternice Elliott Lowe

2018-01-05 19:00:00  |  Foto: Facebook/Elliott Lowe, Thinkstock.com  |  Zdroj: zh

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia