Z veľkého tehotenského bruška na tehličky v rekordne krátkom čase: Takto sa dostala modelka do formy!

Elena Perminová sa dostala po pôrode veľmi rýchlo do formy!
Zdroj: Instagram
2015-02-01 16:45:00

Ruská supermodelka Elena Perminová šokovala verejnosť zverejnenými fotografiami, na ktorých sa ukázala po dvoch mesiacoch od pôrodu. Len za 60 dní sa dostala do perfektnej formy, čoho dôkazom je vypracované brucho s tehličkami a svaly na rukách a nohách. Neprehnala to?


Mnohí si môžu myslieť, že ide len o šikovné ruky fotografa a grafického programu, ktorý za pár minút zmenil modelku na nepoznanie. Nie je to tak! Supermodelka a matka troch detí, ktoré má s ruským magnátom Alexandrom Lebedevom, vždy holdovala zdravému životnému štýlu. O svoje telo sa príkladne starala, o čom svedčí jej pózovanie krátko pred pôrodom pred fotoaparátom pre prestížny módny magazín.

Nedávno sa pochválila fotografiami, kde svojou postavou vyráža dych! Len dva mesiace po pôrode sa ukázala bez akýchkoľvek stôp po tehotenskom brušku. Údajne už dva týždne po pôrode začala cvičiť vo fitnescentre a k tomu pridala tréningy v domácom prostredí. Samozrejmosťou bola zdravá a vyvážená strava. Treba však ešte zdôrazniť, že Elena rodila cisárskym rezom!

Ohrozuje svoje zdravie?

Je pravda, že sa modelka príkladne stará o svoje zdravie. No všetkého veľa škodí! Každá mamička by totiž mala začať s cvičením približne po dvoch mesiacoch od pôrodu, a to len v prípade, že bol bez komplikácií. V každom prípade je to individuálne a záleží od vášho zdravotného stavu. ten vie najlepšie posúdiť jedine gynekológ. 

Netreba zabúdať, že popôrodné cvičenie by malo byť postupné. Počas prvých dní vykonávajte len tie najjednoduchšie cviky a postupne môžete prejsť k náročnejším. Nikdy necvičte tak, aby vás cviky boleli!

Modelka to jednoznačne prehnala! Čo je na tom najhoršie, najviac ohrozila svoje dieťatko!

"Takúto extrémnu formu určite nepovažujem za optimálnu. Pretože v popôrodnom období je veľmi dôležitá tvorba mlieka, ktoré je najdôležitejšie pre dieťa. Zvýšená fyzická aktivita či rýchle chudnutie môže spôsobiť zastavenie sekrécie materinského mlieka, čo má v nasledujúcom období negatívny dopad na zdravý vývin novorodenca," upozorňuje odborník na výživu Ing. Libor Javro. 

Takmer žiadna mamička nie je spokojná so svojou postavou po pôrode. Ak sa chcete dostať na svoju pôvodnú hmotnosť, neprejedajte sa a uprednostnite racionálne stravovanie. Neodporúča sa žiadna radikálna diéta, ale kvalitná strava.

Elasti-Q je krém určený pre tehotné a dojčiace ženy, ktoré sa chcú účinne zbaviť strií v oblasti bruška, stehien, bokov a v ďalších problematických partiách. Pomáha tiež chrániť pred vznikom strií.

Fotogaléria

2015-02-01 16:45:00  |  Text: Pa   |  Foto: Instagram.com  |  Zdroj: lifeandstylemag.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia