Nenápadná časť tela PREDPOVIE, ako dlho budete ŽIŤ: Prezradí aj niečo o vašej OSOBNOSTI!

Zdroj: gettyimages.com
2022-01-18 13:30:00

Osobnosť človeka je zvyčajne najväčším faktorom, pokiaľ ide o to, aký ste typ človeka. Odborníci však upozorňujú ešte na jednu časť tela, ktorá dokáže okrem iného predpovedať, ako dlho budete žiť.

Kto by to bol povedal! Táto časť tela, ktorá prezradí čo-to o vašej osobnosti, je často podceňovaná a mnohí si ju nevšímajú. Ide o pupok, ktorý "nosíme" celý život na tele. Preliačina v pupku je daná tým, ako sa pupočná šnúra zahojila, no jazvy, ktoré ostanú, údajne vypovedajú veľa o tom, aký typ človeka ste. 

Čítajte tiež: KVÍZ, ktorý prezradí, či ste EXPERTOM na zdravú výživu: Odhadnete zdravé potraviny?

Za všetko môže omfilomantská teória, ktorá zahŕňa štúdium tvaru pupka človeka s cieľom identifikovať osobnostné črty, ako sa píše na thesun.co.uk. Ide o typ čínskej mytológie, pričom ľudia, ktorí jej veria, tvrdia, že váš tvar pupka dokáže dokonca predpovedať, koľko detí budete mať. Podľa berlínskeho psychológa Dr. Gerharda Reibmanna, autora knihy Centered: Understand Yourself through your Navel, môžete tiež zistiť, ako dlho budete žiť, keď si prezriete svoj pupok.

Hoci neexistujú žiadne vedecké dôkazy, ktoré by podporili myšlienku, že tvar pupka môže predpovedať váš temperament alebo dĺžku života, tieto teórie treba brať s rezervou! Ak ste teda dospelý a zaujíma vás, čo veľkosť alebo tvar vášho pupka skutočne znamená, čítajte ďalej.

Pozrite si, ako jednotlivé tvary pupku vyzerajú a následne popis osobnosti ich majiteľov: 

Vyčnievajúci pupok

Vytŕčajúci pupok demonštruje silný, extrovertný, optimistický charakter, ktorý je tvrdohlavý, je rád stredobodom pozornosti a dosahuje to, čo chce. Ide o oddaných ľudí, ktorí si stoja za svojimi názormi. Trvá istý čas, kým nájdu kompatibilného partnera, no akonáhle sa im to podarí, očakáva sa, že ich vzťah bude dlhý.

Priemerná dĺžka života: 72 rokov

Hlboký a okrúhly pupok

Tento tvar pupka naznačuje skromného, ​​vyrovnaného človeka s veľkým srdcom a tichou, hanblivou osobnosťou. Nemajú tendenciu rozprávať blízkym a svojim rovesníkom o svojich životných nešťastiach.

Priemerná dĺžka života: 81 rokov

Vertikálny/podlhovastý pupok

Tento tvar pupka je úzky a tenký a zjavne naznačuje sebavedomého, veľkorysého a emocionálne stabilného človeka.

Priemerná dĺžka života: 75 rokov

Horizontálny pupok

Tento pupok má tendenciu šíriť sa do strán cez brucho a demonštruje komplexnú a emocionálnu osobnosť. Nezvyknú hneď dôverovať druhým, ale ak áno, signalizuje to, že pre nich človek veľa znamená. Jednou z ich životných zásad je správať sa k ostatným tak, ako sa oni správajú k nim.

Priemerná dĺžka života: 68 rokov

Mimo stred pupku

Tento nezvyčajne tvarovaný pupok naznačuje zábavnú milujúcu, jedinečnú osobnosť náchylnú k širokým zmenám nálad, často so zvýšenými emóciami.

Priemerná dĺžka života: 70 rokov

Oválny tvar

Vajcovitý pupok naznačuje hyperaktívnu a precitlivenú osobnosť. Berú veci príliš vážne a to môže viesť k tomu, že sa ľahko popália, čo si nechajú pre seba. Sú to netrpezliví jedinci, ktorí sa rýchlo a ľahko začnú nudiť.

Priemerná dĺžka života: 65 rokov

Fotogaléria


Tagy:
osobnosť zdravie pupok povaha

2022-01-18 13:30:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia