Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čo sa stane, keď sa predávkujete Viagrou? S týmto mnohí muži nerátajú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

Tridsaťšesťročný Brit dostal v roku 2015 bláznivý nápad. Jedného večera si zaumienil, že svoje telo vystaví bizarnému experimentu. V dome priateľky objavil 35 „modrých tabletiek“ a pohltal ich jednu za druhou. Zrejme netušil, čo bude nasledovať.

Daniel Medforth je jedným z mála mužov, ktorí chceli vyskúšať, kde sú ich sexuálne hranice. Pred dvomi rokmi sa predávkoval 35 „modrými tabletkami“. Stav, v akom ho našla jeho priateľka, mohol byť život ohrozujúci. Krátko po užití nadmernej dávky Viagry začal muž pociťovať závraty a mal halucinácie. „Všetko okolo mňa som videl nazeleno. A mal som aj silnú erekciu, ktorá neprestávala,“ opísal experimentátor z Withernsea pre The Sun. Jeho priateľka okamžite volala záchranku. Hoci odviedli zdravotníci dobrú prácu, nedokázali zadržať smiech. Britova erekcia trvala vyčerpávajúcich päť dní. Nebola síce bolestivá, ale skomplikovala mu normálne fungovanie. A malo to aj ďalšie následky – experimentátora pustila jeho priateľka k vode.

Čítajte viac: Najnebezpečnejšia poloha pre mužov: Keď divokú vášeň vystrieda boj o život

Predávkovanie Viagrou môže byť nebezpečné. Hazard so zdravím môže skončiť napríklad kardiovaskulárnymi problémami, bolesťou na hrudi, nízkym krvným tlakom, ale aj mdlobami, arytmiou a v niektorých prípadoch infarktom.

Amputácia údu

Hoci bol pokus Daniela Medfortha rizikový, ani zďaleka nebol najvážnejší. Z minulosti možno spomenúť prípad 66-ročného muža, ktorý sa takisto predávkoval Viagrou a museli mu amputovať zlomený penis, ktorý sa zapálil. Odumierajúce a hnijúce tkanivo bolo príliš riskantné zachraňovať. Lekári sa totiž obávali, že sa mu gangréna rozšíri aj do iných častí tela.

Viac o téme: ErekciaPredávkovanieViagra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9