Dievčatku sa vypomstil jej zlozvyk: Nechutný nález v žalúdku šokoval samotných lekárov!

Kvôli obhrýzaniu nechtov nemohla dlhšie prijímať potravu.
Zdroj: thinkstock.com
2015-04-14 11:30:00

S nepríjemným zlozvykom, akým je ohrýzanie nechtov, bojuje nejeden z nás. Na osemročnej Číňanke však zanechal následky! Po každom jedle jej bolo nevoľno, preto s ňou rodičia zašli za lekárom. Čo našli v jej žalúdku, je len pre silné povahy!

Dlhodobé obhrýzanie nechtov, pojedanie vlasov a žuvanie vlastného oblečenia vytvorilo v žalúdku malej Niuniu Liang takmer dvojkilovú guču, ktorú jej po CT vyšetrení lekári ihneď vyoperovali. Po úspešnej operácii sa dievča takmer po týždni opäť vrátilo domov, kde sa o ňu starajú jej starí rodičia.

„Vždy sme jej vraveli, aby nežula vlasy, ale netušili sme, že by to mohlo skončiť nahromadením v jej žalúdku. Keď to lekári vybrali (zhluk vlasov, nechtov pozn.red.), zmes vážila takmer dve kilá. Niet sa čo čudovať, že nemohla nič jesť,“ povedal otec Cai Liang

Mohol za to stres

Práve tento fakt považuje pediater Zhang Shufeng z Provincial Peoples Hospital za kľúčový. Rodičia dievčiny totiž neustále pracujú, preto svoju vnučku vychovávajú starí rodičia v oblasti Zhoukou v provincii Henan. To môže podľa lekárov viesť k stresovaniu dieťaťa, ktoré sa so situáciou musí vyrovnať samo, napríklad obhrýzaním nechtov či inými poruchami.

Najdôležitejšie je, aby rodičia napriek hektickému pracovnému životu venovali svoju pozornosť svojim deťom. Otec malej Niuniu si už skôr všimol, že jeho dieťa chradne a takmer po každom jedle zvracia. Najskôr si myslel, že je to jedlom, neskôr ho však starí rodičia upozornili, že dievčatku je zle po každom jedle.

Po operácii otec prisľúbil, že sa bude svojej dcére venovať viac, či už on alebo jeho manžela. Je pre neho dôležité, aby si Niuniu uvedomila, že rodičia sú tu pre ňu. 

Čítajte tiež: 

Neskutočné: Takto vyzerá tínedžerka, ktorá celé roky je len hranolčeky a syr!

Šokujúci nález v nose: To, čo lekári videli, ich vydesilo na smrť!

Fotogaléria

2015-04-14 11:30:00  |  Text: Katka,   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: nydailynews.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia