Žena omladla o desiatky rokov: Pomohla jej dychvyrážajúca procedúra!

Stella Ralfiniová si aplikuje na tvár spermie, vďaka ktorým vyzerá mladšie!
Zdroj: Facebook.com
2014-03-21 14:00:00

V snahe zakryť vrásky na tvári sa ženy uchyľujú k bizarným procedúram, len aby sa zbavili známok starnutia. Šesťdesiatsedemročná Stella Ralfiniová chcela tiež vyzerať mladšie, čo sa jej aj podarilo! Šokovala však skrášľujúcou metódou, ktorá akoby zázrakom vymazala jej vrásky na tvári.


Potrebuje k tomu len milenca

Stella Ralfiniová túžila, ako ostatné ženy, po krásnej hladkej a pevnej pleti bez známok starnutia. Nevybrala si botox, či inú známu skrášľujúcu procedúru. Britka šokovala verejnosť, keď prezradila, že za svoju krásnu pleť bez vrások vďačí mužskému ejakulátu!

Stella si to veľmi pochvaľuje, nemusí míňať tisíce libier ako na ostatné skrášľujúce procedúry či kozmetické prípravky. Je to zadarmo a jediné, čo k tomu potrebuje, je milenec alebo manžel, ktorý však musí byť zdravý, čistý a mal by sa dobre stravovať.

Odkiaľ má túto metódu?

Hneď, ako jej partner ejakuluje, si natrie na tvár semeno a nechá pôsobiť 15 minút. Toto robí každých desať alebo 14 dní. Britka je touto metódou priam ohromená, keďže vidí na vlastnej tvári jej úžasné výsledky. Dozvedela sa o nej počas svojho pôsobenia v Indii, kde študovala tantru. Stella je autorkou, trénerkou, vzťahovou poradkyňou a tiež tantrickou sprievodkyňou.

V Indii stretla šesťdesiatročnú ženu, ktorá vyzerala na 20! Mala hodvábne hladkú pleť. Keď sa jej Stella pýtala na tajomstvo krásnej pokožky, prezradila jej, že používa masku vyrobenú zo spermií jej manžela. Podľa nej je to najčerstvejšia bunková terapia na našej planéte.

Aj odborník s tým súhlasí

Tejto bizarnej metóde podľahla herečka Heather Locklear. Súhlasí s ňou aj magazín NY, podľa ktorého sú mužské spermie silným antioxidantom, zjemňujúcim a vyhladzujúcim pokožku. Dokonca aj niektoré spoločnosti začali predávať výrobky s obsahom spermií. A čo na to hovorí odborník?

"Spermie obsahujú proteolytické enzýmy, ktoré dokážu doslova "rozobrať" bielkoviny. Pri použití na tvár sú schopné pomôcť prelomiť nerovnomernú a zahustenú staršiu vrstvu pokožky, napríklad slnkom poškodenej. Ale hladšiu kožu dosiahnete len dennou aplikáciou po dobu dvoch týždňov. Ide o telesnú tekutinu, ktorá je však mimo tela nestabilná. Stráca tak priaznivý vplyv," povedal na záver dermatológ Oscar Hevia.

A čo vy? Dali by ste sa nahovoriť na túto skrášľujúcu procedúru?

Fotogaléria

2014-03-21 14:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Facebook.com  |  Zdroj: dailymail.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia