Extrémne chudnutie: Muž zhodil za 24 hodín neuveriteľných 11 kíl

Športovec schudol až 11 kilogramov za 24 hodín.
Zdroj: sxc.hu
2013-11-24 07:00:00

Mladý športový vedec Ross Edgeley dokázal, že priberanie nemusí byť výlučne spojené s narastaním množstva tuku v tele. Navyše, nezáleží na tom, koľko vážime. Váha nehovorí veľa o tom, koľko máme telesného tuku. Takže netrpte zakaždým, keď sa ručička posunie hore. Veľký podiel má na tom voda! Dôkazom je extrémne diéta, ktorou sa chcel vedec zbaviť toľko vody, koľko je len možné. Pozrite sa na šokujúci výsledok!

Dvadsaťosemročný Ross Edgeley miluje šport. Nielenže pravidelne cvičí, ale trénuje množstvo ľudí, ktorí sa chcú dopracovať k vyšportovanej postave bez tuku. Zaujíma sa o ľudské telo aj z vedeckého hľadiska, preto sa rozhodol podstúpiť nebezpečný a riskantný experiment. Ten by za žiadnych okolností nemal nikto skúšať! Preto ho zrealizoval až po konzultácii s lekárom.

Dal sa na odvodňovaciu kúru

Ľudské telo tvorí až 50-70 % vody. Ak niekto váži napr. 95 kíl, z toho až 47,5 kíl jeho váhy je voda. Keďže je pre fungovanie nášho tela mimoriadne dôležitá, jej obmedzenie môže mať až fatálne následky. Napriek tomu sa Ross Edgely odhodlal a podstúpil odvodňovaciu kúru, aby sa zbavil čo najviac vody za najkratší čas.

Čo všetko podstúpil?

Počas 24 hodín sa kúpal v horúcich soľných kúpeľoch, pil trochu vody s močopudnými látkami, akými sú vitamín C, kofeín či koreň púpavy. Aby toho nebolo málo, vylúčil zo stravy soľ, ktorá zadržiava vodu, cvičil a chodil do sauny. Cvičenie je pre mladého muža záľubou, no tentokrát zažil najhoršie minúty v posilňovni. Pri behaní na bežeckom páse mal na sebe až štyri vrstvy oblečenia, pričom nesmel chýbať čierny igelit, ktorý sa používa na odpadky. Mal ho na rukách, na nohách a tiež v oblasti brucha, aby sa zvýšilo potenie. Na toalete bol viac ako 20-krát za deň.

Výsledok tohto bláznivého experimentu bol zarážajúci! Za 24 hodín sa mu podarilo zhodiť zo svojej váhy neuveriteľných 11 kilogramov. V priebehu ďalších dvoch hodín ihneď pribral stratené kilogramy.

Čo bolo cieľom tohto experimentu?

Týmto experimentom chcel mladý športovec poukázať na to, že v mnohých prípadoch je naše váženie skreslené. Či už zabúdame na pitný režim, alebo trávime veľa času v saune, pijeme veľa čajov alebo iných nápojov, výsledky váženia môžu byť v konečnom dôsledku odlišné od skutočnosti. Nenechajte sa preto odradiť v chudnutí!

Fotogaléria

2013-11-24 07:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Sxc.hu  |  Zdroj: odditycentral.com

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia