Zbohom vírusové ochorenia: RECEPT od Igora Bukovského na prírodný prostriedok proti chrípke!

Zdroj: gettyimages.com
2019-01-17 05:55:00

Sme v období, kedy zvádzame boj s chrípkovými ochoreniami, ktoré sa hlásia o slovo častejšie ako inokedy. Dr. Igor Bukovský drží v rukách triumf v podobe úspešného prírodného prostriedku, ktorý dá „na frak“ vírusom!

Ako si zlepšiť imunitu? Čo je ochranným štítom pred chrípkou a inými vírusovými ochoreniami? Otázky, ktoré si mnoho ľudí kladie hlavne teraz, v tomto zimnom období. Odpoveď má sama príroda! V nej sa nachádza mocný spojenec v boji proti ochoreniam, ktorý podporí naše zdravie a nedá šancu vírusom.

Čítajte tiež: Hit detoxikácie s vedľajšími účinkami: Zelený jačmeň ako ho nepoznáte!

Stavte na bazu!

Úspešným prírodným prostriedkom proti chrípke je baza čierna! Tá je v kombinácii s čistou vodkou skvelá na prevenciu a liečbu vírusových ochorení. 

„Jedným z najvýznamnejších účinkov, prečo sa baza dlhodobo používa v prírodnom liečiteľstve, je jej antivírusový účinok. Nejaké zložky, ktoré v našom extrakte pôsobia a účinkujú ako hlavní aktéri, dokážu stimulovať imunitný systém a dokážu aj brániť replikácii vírusov a podporovať ich zabíjanie imunitným systémom v našom organizme,“ povedal Dr. Igor Bukovský vo svojom videu. 

Ako na to? 

Postup je pritom úplne jednoduchý! Pripravte si 100 až 150 sušených kvetov bazy čiernej a čistú vodku. Nápoj nechajte mesiac odstáť – po 30 dňoch sa z neho stáva účinný prostriedok proti ochoreniam. V rámci prevencie vírusových ochorení odporúča Dr. Bukovský jednu čajovú lyžičku jeden- až dvakrát denne.

Pozor! Keďže je v tomto extrakte alkohol, nie je vhodný pred deti. Ako výborná alternatíva na podporu liečbu vírusových ochorení u detí môžete použiť bazový čaj.

Aký je presný postup výrobu bazového extraktu? Ako užívať extrakt počas chrípkovej infekcie či na kloktanie pri zápaloch ďasien? Odpovede nájdete v nižšie priloženom video od Dr. Igora Bukovského!


Tagy:
chrípka príroda baza choroby

2019-01-17 05:55:00  |  Foto: Gettyimages.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia