Vitálny Ježiško: Tip na darček nielen pre aktívnych rodičov

Zdroj: PR článok
2021-12-01 15:00:00

Máte rodičov “v najlepšom veku”? Milujú cestovanie, šport, kultúru a chcú byť stále tak aktívni, ako kedykoľvek predtým? Za chvíľu budú Vianoce, ktoré chceme prežiť všetci spoločne, v dobrom zdraví a kondícii a okrem iného tiež premýšľame nad vhodnými darčekmi. Máme tip, ktorý vyrieši oboje.

Ruku na srdce, začína zima a unavení sme občas všetci. V lete si možno vaši rodičia neodpočinuli tak, ako by mali, pretože si netrúfli ísť do kúpeľov alebo k moru, ani nie zo strachu z pandémie, ale kvôli neustále sa meniacim opatreniam. A zima sa pýta, čo sme robili v lete? Jesenná a zimná únava môže byť vo veku 50+ silnejšia.

O kondíciu sa treba starať

Samozrejme, že sa treba starať o svoju imunitu, vitalitu a duševnú kondíciu. Prispeje k tomu niekoľko jednoduchých pravidiel. So stúpajúcim vekom je napríklad potrebné klásť dôraz na kvalitný spánok, aj keď jeho kvantitatívna potreba môže klesať. To nemusí byť teda nutne zle, čas spánku by mal ale byť nerušený a čo najkvalitnejší. Potrebný je tiež pohyb vhodný pre danú vekovú skupinu a ideálne odporučený lekárom. Nastáva ročné obdobie, keď si asi väčšina z nás môže položiť otázku, či má skutočne každý deň vo svojej strave dostatok dôležitých vitamínov a minerálov. Aby bola istota, že organizmus dostáva denne ich potrebné množstvo, je rozumné porozmýšľať o nejakom výživovom doplnku.

Na trhu je ich k dispozícii veľké množstvo, ale ktorý si vybrať? Niečo pre imunitu, vitalitu, proti únave, pre lepšiu pohyblivosť, či duševnú pohodu? Nikto asi nechce brať niekoľko tabletiek denne, zvlášť keď nejde o nevyhnutné lieky, ktoré bohužiaľ s vekom pribúdajú. Navyše v ponuke nie je ľahké sa orientovať.

Vyvinuté s pomocou vedcov pre aktívny život bez obáv

Našťastie na trhu existuje produkt, ktorý má veľmi komplexné účinky. Ide o vedecky vyvinutý výživový doplnok Pharmaton® GERIAVIT Vitality 50+ s vyváženým obsahom vitamínov, minerálov a stopových prvkov, ktorý navyše obsahuje štandardizovaný výťažok ženšenu G115®. Pharmaton® GERIAVIT Vitality 50+ je veľmi vhodný práve už od 50 rokov, napríklad na zníženie únavy a vyčerpania. Tento doplnok stravy sa postará ako o imunitu, tak o energiu a vitalitu a nemenej dôležitú pohodu tela aj duše. Rodičia a prarodičia tak budú môcť s radosťou vyvádzať so svojimi ratolesťami.

Oxidačný stres môže byť škodlivý

Čím je prípravok taký výnimočný? Práve špeciálne vyvinutým zložením. Ženšen G115® je štandardizovaný prírodný výťažok z koreňa ženšenu pravého, byliny užívanej pre svoje pozitívne účinky na zdravie už po celé tisícročia. Je klinicky potvrdené, že prispieva k normálnym psychickým a kognitívnym funkciám, odolnosti organizmu voči stresu, pomáha udržiavať vytrvalosť, pocit energie, telesnej a duševnej pohody a zároveň pomáha podporovať aj vitalitu organizmu. Prispieva tiež k prirodzenej obranyschopnosti a k normálnym funkciám imunitného systému. Kyselina pantoténová, niacín, riboflavín, vitamíny B6 a B12 podporujú látkovú premenu dôležitú pre tvorbu energie a zníženie únavy a vyčerpania. Biotín, niacín, vitamíny B6 a B12 podporujú správnu funkciu psychiky asprávne fungovanie nervového systému. Vitamíny A, C a D, meď, selén a zinok prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému. Mangán, meď, selén a vitamín E prispievajú k ochrane buniek pred tzv. oxidačným stresom. Čo to je?

Tento proces si možno predstaviť ako akúsi nerovnováhu, a to medzi produkciou voľných radikálov a schopnosťou tela poradiť si s ich škodlivým vplyvom. Býva spôsobený nezdravým životným štýlom a spolupodieľa sa na predčasnom starnutí. Investícia do ochrany pred oxidačným stresom je teda zároveň aj investíciou do zdravia samotného. Ale investícia to ani nemusí byť nejak závratná. A okrem toho môžete vďaka Pharmatonu® užitočne, zmysluplne a elegantne vyriešiť vianočné darčeky.

Pharmaton – a darčeky sú vyriešené

Odpustite si obvyklé a zbytočné starosti s tým, čo darovať, obzvlášť niekomu, kto už “všetko má”. Stávkou na istotu je teda darovať porciu imunity, energie a vitality pre zdravie. Taký darček neskončí pod nánosom prachu na poličke, ani v “druhom darčekovom kole” a rodičia si ho určite nebudú šetriť “na nedeľu”. Poteší každého, kto dbá o svoju dobrú kondíciu a vitalitu. Pharmaton® GERIAVIT Vitality 50+ je aj dobrým spoločným darčekom, napríklad vo verzii 100 tabliet v darčekovom balení, ktorý si môžu nadeliť 2 generácie a spoločne si užívať dobrú kondíciu. Uvidíte, že pri jednom balení nakoniec neostanete. Produkt Pharmaton® GERIAVIT Vitality 50+ je dostupný v lekárňach po celej republike, ale teraz je možné ho kúpiť ešte výhodnejšie a objednať priamo tu.

Od 1.10. 2021 do vyčerpania zásob je vo vybraných lekárňach výživový doplnok Pharmaton® GERIAVIT Vitality 50+ 100 tbl. dostupný vo vianočnom obale.

MAT-SK-2100680 – 1.0. – Dátum vypracovania: 11/2021

 

 


Einsteinova 24
851 01 Bratislava
Slovenská Republika
Tel.: (+421) 233 100 100
E-mail: recepcia@sanofi.com
www.sanofi.sk

Fotogaléria


Tagy:
PR článok

2021-12-01 15:00:00  |  Foto: PR článok  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia