Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zdravie all inclusive: Dovolenka v piešťanských kúpeľoch

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Piešťany Ensana Health Spa Hotels)

Skvelá správa pre všetkých, ktorí si nevedia predstaviť leto bez oddychu na piesočnej pláži. Kúpeľný hotel Splendid sa až do konca septembra mení na lokalitu žijúcu all inclusive dovolenkovou atmosférou.

Reštart tela a mysle v podobe dovolenkového oddychu je tohto roku dôležitejší, než kedykoľvek predtým. Uplynulé mesiace, ktoré otriasli stereotypom našich pracovných a osobných životov, dali psychike poriadne zabrať. 

„Dlhodobé vnútorné napätie spôsobené neistotou a zmenou denných rutín môže vyvolať traumatický stres. Ten je deštruktívny a môže vyústiť až v syndróm vyhorenia,“ ozrejmuje psychologička Ivana Mirdalíková z Katedry psychológie Univerzity Sv. Cyrila a Metoda v Trnave.

Poriadny oddych či preventívnu návštevu lekára by sme nemali odkladať až na čas, kedy nám telo nedá inú možnosť.

 „Optimálnym prístupom je jednoznačne zdravotná prevencia. Kúpeľná liečba nášmu organizmu okrem dôležitého mentálneho oddychu prináša aj zdravotné procedúry, z ktorých benefituje naše fyzické zdravie,“ dodáva psychologička Mirdalíková.

Zdravie all inclusive: Dovolenka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Piešťany Ensana Health Spa Hotels)

Kúpeľné pobyty sú každým rokom populárnejšou dovolenkovou možnosťou. Aj bez lekárskeho predpisu ich volí stále viac Slovákov.

„Za posledné roky evidujeme zvýšený záujem slovenskej verejnosti, ktorá prichádza do kúpeľov relaxovať, načerpať sily a oddýchnuť si od starostí všedného dňa. Aj práve preto sme sa rozhodli pripraviť toto leto niečo naozaj špeciálne.” Petr Hlaváč, obchodný a marketingový riaditeľ Piešťanských kúpeľov.

Vytúžený odpočinkový pobyt ako pri mori na vás toto leto čaká na západnom Slovensku. Piešťanský hotel Splendid Ensana Health Spa Hotel z medzinárodnej siete Ensana sa až do konca septembra rozhodol pripraviť prímorské podmienky, za ktorými zvyčajne precestujete stovky kilometrov. Na hostí čaká all inclusive servis vrátane nápojov, pláž z jemného piesku aj bohatý animačný program pre najmenších zahŕňajúci mini diskotéku a zábavu s maskotom Splendym. V porovnaní s dovolenkou pri mori však piešťanské kúpele ponúkajú ešte niečo viac – ozdravujúce liečebné procedúry pre rodičov, využívajúce vlastnosti termálnych a minerálnych vôd a bahna.

Zdravie all inclusive: Dovolenka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Splendid, Piešťany Ensana Health Spa Hotels)
Všetko o vysnívanej dovolenke v hoteli Splendid nájdete na stránke www.ensanahotels.com/splendid/sk.

Viac o téme: KúpelePiešťanyPR článok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9