Poznáte kavitačné prístroje na odstránenie tuku?

Zdroj: PR foto/SZO
2019-05-15 10:00:00

Kavitácia je moderná metóda zameraná na odstránenie tukov, vyčistenie a detoxikáciu pleti, zapracovanie výživných látok do pokožky.

Špecializáciou spoločnosti KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. sú aj kyslíkové prístroje a oxygenoterapia, inhalátory a inhalačné roztoky, rehabilitačné a lymfodrenážne prístroje. Môžete si ich kúpiť v e-shope na www.szo.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V ponuke sú kozmetické kavitačné prístroje na fotónovú a iónovú terapiu, elektroterapiu a ultrazvuk. Antiseptické fľaše (zdravé fľaše bez plesní a mikróbov) vyrobené z materiálov pre lekárske a farmaceutické účely sú vhodné pre deti, tehotné ženy, športovcov, ale aj dôchodcov, jednoducho pre každého, kto chce žiť zdravo.

Ponuka zahŕňa aj rehabilitačné a lymfodrenážne prístroje (plynové injekcie, uhličité kúpele, magnetoterapia, parafín, prístroje na lymfodrenážnu masáž), medicinálnu techniku: dýchacie prístroje (prístroje na pľúcnu ventiláciu), zariadenie pre oxygenoterapiu (kyslíková terapia pre kúpele), kyslíkové prístroje (kyslíkové súpravy a pomôcky).

Dezinfekčné prípravky značky STERIDINE, medicinálnu techniku, spotrebný materiál a lekárske prístroje si môžete kúpiť aj  na Slovensku. Spoločnosť KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. ich expeduje po celej republike.

Kvalitné francúzske dezinfekcie radu STÉRIDINE sú voči personálu a pacientom hypoalergénne. K patogénnym mikroorganizmom sú nekompromisné a vyhovujú najnovším predpisom EÚ.
Spoločnosť ponúka široký rad lekárskych prístrojov nielen pre odborný zdravotnícky personál (sestry a lekárov), ale aj pre laickú verejnosť, teda bežných občanov.

Tovar je expedovaný na celé Slovensko prostredníctvom Českej a Slovenskej pošty.

 

Fotogaléria

2019-05-15 10:00:00  |  Foto: PR foto/SZO  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia