Naštartovať výkon po letnom režime nie je nemožné: Dodržiavajte tieto zásady a ste opäť v hre

Ilustračné foto: pexels.com
Zdroj: pexels.com
2018-10-04 14:00:00

Možno ste už dovolenkový pocit nadobro vymazali z hlavy, niekto zase nestihol povybaľovať plavky z minulotýždňovej last-minute dovolenky. Nech je ako chce, pocit únavy a latentného smútku po uvoľnenom lete dostihne nejedného z nás.

Zmeňte svoje prostredie a zmýšľanie

Tie svetre ste zo skrine nevytiahli len tak náhodou. Jeseň je tu! Čím skôr prijmete, že plavky si pravdepodobne už tento rok neoblečiete a nohami sa nezaboríte do piesku, tým lepšie pre vás. Odstráňte z pracovného počítača záložky na slnkom zaliate rezorty. Budete sa len zbytočne provokovať. Začínajúci školský rok využite na nákup nového diára, s ktorým sa môže dostaviť aj nová pracovná motivácia. Ale trochu nostalgie vám predsa len doprajeme. Na stôl si vyložte zarámovanú fotku alebo dovolenkový suvenír, ku ktorému vás viažu príjemné spomienky.

Presedlajte na čaje

Zabudnite na všetky ľadové miešané drinky, ktoré ste bezstarostne sŕkali počas svojho all inclusive pobytu. Margarity, piňa kolády, mojitá a ďalšie exoticky znejúce drinky vymeňte za niečo teplejšie, ak netužíte po bolesti hrdla. Zázvorový čaj je pre chladnejšie počasie ako stvorený. Pripravte si doma horúci nápoj, ktorý vás zahreje a rovnako aj nakopne. Zázvor ošúpeme, nastrúhame a vsypeme do džbánu. Pridáme limetkovú alebo citrónovú šťavu, zalejeme horúcou vodou a servírujeme dochutený trochou medu. Kto má cit pre estetiku, nech do džbánu nakrája na kolieska spomínané citrusové plody.

Do života vás vrátia životabudiče

Pokles energie po lete je možno telu prirodzený, ale palicu nad ním nelámte. Ak sa cítime vyčerpaní aj napriek výdatnému oddychu, nastal čas vyskúšať prírodné životabudiče, ako napríklad čínsky koreň ženšen. Jeho popularita medzi permanentne vyčerpanými z roka na rok rastie a dnes ho dostať vo forme čaju, tabliet alebo výživových doplnkov.  

Pokiaľ chcete mať istotu, že ste si vybrali správny produkt, dôsledne sledujte zloženie. Pozor dávajte predovšetkým na ginsenosídy, ktoré sú hlavnou aktívnou látkou ženšenu. Výživový doplnok Ženšen Energy+ od NaturaMed Pharmaceuticals obsahuje 74 mg ginsenosídov v každej kapsule. Mesačné balenie ŽenŠen Energy+ teraz môžete vyskúšať zadarmo, len za cenu poštovného a balného. Viac informácií o produkte aj aktuálnej akcii získate na bezplatnej linke 0800 444 203 alebo na webovej stránke www.zensenenergy.sk.  

 

 

Fotogaléria


Tagy:
ženšen

2018-10-04 14:00:00  |  Foto: pexels.com, PR foto  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia