Letné športy, ktoré si zaslúžia vašu pozornosť

Ilustračné foto
Zdroj: PR foto
2018-07-26 10:00:00

Leto je bezpochyby obdobím, počas ktorého sa snažíme tráviť vonku čo najviac času. Osviežte sa počas horúcich letných dní vodnými športmi, ktoré sú nabité energiou.

Kanoistika

Vypracované bicepsy sú údajne svalovou skupinou, ktoré sa ženskému pohlaviu páčia najviac. Pádlovanie je ideálnym spôsobom, ako v týchto partiách nabrať rýchlo a efektívne. Pri dlhodobom pestovaní tejto aktivity, samozrejme, očakávajte aj svalové prírastky v oblasti chrbta a ramien. Navyše, ide o perfektné kardiovaskulárne cvičenie, ktoré posilňuje okrem svalov aj srdce.

Paddleboarding

Za touto exoticky znejúcou aktivitou sa skrýva šport, pri ktorom stojíte na doske a na pohyb vpred používate dlhé pádlo. Aby vás neodvialo niekam do tramtárie, musíte zaberať rukami, trup mať fixovaný a nohami stáť pevne na doske. To už pravdupovediac neznie veľmi jednoducho. A ak nie ste trénovaný, môžete očakávať pekelnú svalovicu. Mimochodom, ide o výborné cvičenie na zlepšenie rovnováhy.

Surfovanie

Vysoké vlny, vietor vo vlasoch a nezanedbateľná koncentrácia adrenalínu v krvi. Jazda na surfe nechýba takmer v žiadnom letnom kinohite „made in USA“ a na najbližšej letnej olympiáde bude dokonca oficiálnou športovou disciplínou. V našich zemepisných šírkach nejde o najdostupnejšiu atrakciu, ale na prímorskej dovolenke ju rozhodne nevynechajte. Ak sa vám, navyše, podarí zazrieť delfína, máte zážitok na celý život!

Energia na šport

Aby vzrušenie zo športu neostalo len vo vašich predstavách, dbajte na dostatok testosterónu v tele. Jeho znížená hladina totiž spôsobuje únavu, stratu energie a výnimkou nie je ani podráždenosť. „S pribúdajúcimi rokmi sa bazálny metabolizmus znižuje aj u mužov. Už v tridsiatke spaľujeme v priemere o tri percentá pomalšie než v dvadsiatke. Ten rozdiel sa môže zdať zanedbateľný, ale cítiť ho. Práve v tomto veku začne väčšina ľudí pomaly priberať. Vrátane tých, ktorí pravidelne športujú,“ vysvetľuje výživová špecialistka Janka Trebulová.

Doprajte si preto adekvátnu starostlivosť  v podobe výživového doplnku ProMan Plus. V každej kapsule je obsiahnutý výťažok z horčíka, ženšenu, zinku a ďalších prírodných látok. Ich synergický efekt vám pomôže užívať si život naplno a bez kompromisov. Objednávajte z pohodlia domova na www.promanplus.sk alebo na bezplatnej linke 0800 444 204.

 

 

Fotogaléria


Tagy:
testosterón letné športy

2018-07-26 10:00:00  |  Foto: Unsplash.com  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia