Imunológovia varujú pred nadmernou vlhkosťou v domácnostiach

Udržte zdravšie prostredie pre Vás a vašu rodinu vďaka pohlcovaču vlhkosti CERESIT STOP VLHKOSTI.
Zdroj: PR článok
2017-03-13 11:00:00

Dlhodobo neriešená nadmerná vlhkosť v domácnosti je živnou pôdou pre plesne. Pokiaľ patríte k ľuďom, ktorí často utierajú zarosené okná a v kúpeľni nemáte dostatočné odvetrávanie, je veľká pravdepodobnosť že tento problém sa týka aj vašej domácnosti.

„Zvýšená  vlhkosť v bytoch má za následok rozvoj alergií, vznik recidivujúcich ochorení horných dýchacích ciest ktoré môže viesť až ku rozvoju bronchiálnej astmy“ upozorňuje klinická imunologička, MUDr. Katarína Bergendiová.  Ako môžeme týmto problémom predísť? Máme pre vás zopár tipov.

Ako môžeme týmto problémom predísť? Máme pre vás zopár tipov.

Najvhodnejším spôsobom je zamedziť rozvoju plesní, to znamená zníženie vlhkosti na optimálnu úroveň. Je možné ju regulovať pravidelným a intenzívnym vetraním, ktoré však nie je vždy dostačujúce. Maximálnu ochranu zaistí pohlcovač vlhkosti CERESIT STOP VLHKOSTI AERO 360°. Tento pohlcovač vlhkosti pracuje na báze špeciálnych tabliet, ktoré vďaka otvoru a špeciálnemu tvaru prístroja pohlcujú maximálne množstvo vlhkosti vo vzduchu a zrážajú ju do tekutiny. Kvalita a rýchlosť účinku je zaručená kombináciou originálneho Ceresit prístroja a originálnej Ceresit tablety, ktoré fungujú ako celok.

Tak, ako tableta nasáva vlhkosť, postupne sa aj rozpúšťa. Jedna tableta vydrží 1-2 mesiace, v závislosti od veľkosti miestnosti a úrovne vlhkosti ovzdušia. Ceresit okrem štandardných tabliet ponúka aj tablety inšpirované aromaterapiou s prídavkom esenciálnych olejov, ktoré pôsobia na vaše zdravie veľmi priaznivo. Aromaterapia pôsobí na ľudskú náladu a zdravie a bežne sa využíva na dosiahnutie duševnej rovnováhy a zlepšenie nálady. CERESIT STOP VLHKOSTI Vám pomáha udržať zdravšie prostredie pre Vás a vašu rodinu.

Viac informácií nájdete na www.stopvlhkosti.sk

 

Fotogaléria

2017-03-13 11:00:00  |  Foto: PR článok  |  Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia