Svetový unikát: Vedec vyfotografoval ľudskú dušu, ako opúšťa telo!

Vedec vyfotografoval ľudskú dušu, ako opúšťa telo. (Ilustračná fotografia)
Zdroj: thinkstock.com
2015-04-24 21:00:00

Čo sa deje s človekom po smrti je stále zahalené rúškom tajomstva. Jedni veria, že smrťou sa všetko končí a druhí sú presvedčení, že sa duša človeka reinkarnuje do iného tela a žije ďalší život.

Ruskému vedcovi prof. Konstantinovi Korotkovovi sa podarilo niečo unikátne! Pomocou bioelektrografického fotoaparátu zachytil moment, kedy duša opúšťa telo umierajúceho človeka.

Fotografia je spravená metódou vizualizácie uvoľňovaného plynu, pokročilým postupom nadväzujúcim na známu Kirlianovu fotografiu. Ukazuje, ako z tela postupne odchádza životná sila!

Ako duša opustí telo?

Po tomto už zrejme začnete veriť, že duša naozaj existuje a po smrti sa dostane z tela von! Korotkov vyfotografoval ľudskú dušu a dokonca vie presne, ako postupne opustí telo človeka. Podľa ruského vedca sú pupok a hlava prvými časťami tela, z ktorých sa oddelí duša. Slabiny a srdce sú posledné zóny, v ktorých je telo spojené s dušou ešte pred tým, než opustí telo.

Čo sa deje, keď človek násilne zomrie?

Podľa Korotkova je potrebné upozorniť na to, ako sa duša ľudí, ktorí zažili nejakú násilnú alebo neočakávanú smrť, vracia do fyzického tela niekoľko dní po smrti. Podľa neho by to mohlo nastať v dôsledku prebytku nevyužitej energie.

O akú techniku ide?

Táto technika bola vyvinutá ruským profesorom Korotkovovom a schválená ako oficiálny lekársky technologický postup ruského ministerstva zdravotníctva. Navyše, používa ju viac ako 300 lekárov z celého sveta hlavne na kontrolu úzkosti a zaznamenávanie priebehu liečby pacientov, ktorí trpeli závažnými ochoreniami. Korotkov tvrdí, že technika, ktorá zobrazuje energiu, môže byť použitá na sledovanie akejkoľvek biofyzikálnej nerovnováhy a na jej diagnostikovanie v reálnom čase. Jedinečná technika je rozšírená o elektromagnetické pole, nielen preto je vyspelejšia oproti Kirlianovej, ktorá zaznamenáva auru.


Dievčatku sa vypomstil jej zlozvyk: Nechutný nález v žalúdku šokoval samotných lekárov!


Tieto Korotkovove pozorovania potvrdzujú Kirilianov názor, že elektro-fotonické svetlo v okolí koncoch ľudských prstov obsahuje ucelenú a komplexnú energiu človeka, a to fyzicky, aj psychicky.

Kirlianova fotografia aury

Už po mnoho rokov fascinujú ľudí aury – záhadné svetielkujúce kontúry, ktoré údajne obklopujú ľudí, človeka, zvieratá, rastliny a neživé predmety. Aury vraj odrážajú celkové zdravie človeka. Ich farby a jas sa dajú lekársky vysvetliť. Práve z toho vychádza Kirlianove vysokonapäťové fotografie a elektrofotografie. Takáto fotografia údajne zachytí interferenčné úkazy, ktoré vznikajú pri stretnutí vysokofrekvenčného elektrického okruhu s elektromagnetickým poľom človeka, čiže s jeho aurou.

Semjon Kirlian učinil tento objav ešte v roku 1939 pri oprave prístrojov v laboratóriu. Vyfotografoval vysokofrekvenčný elektrický výboj vznikajúci medzi jeho dlaňou a elektródou. Na snímkach si všimol žiaru, obklopujúcu jeho ruku. Začal experimentovať a spolu so svojou ženou zistil, že veľkosť vyžarovania sa mení podľa toho, v akej „kondícii“ je fotografovaný objekt. Napr. čerstvo odtrhnutý list stromu mal vyžarovanie jasné a žiarivé oproti uvädnutému listu, kde nebolo vyžarovanie takmer žiadne. Energetické vyžarovanie údajne podľa neho súvisí s tzv. životnou energiou.

Čo vplýva na bioenergiu?

Korotkov je tiež zástancom zdravého životného štýlu. Potraviny, voda a dokonca aj parfumy vplývajú na oblasť bioenergie, ktorá študuje ľudskú osobnosť z hľadiska energetických procesov tela. Zdôrazňuje, že je dôležité piť čistú vodu a jesť biopotraviny, najmä ak sa vezmú do úvahy extrémne negatívne podmienky života vo veľkých mestách, kde sú ľudia predmetom neustáleho nutričného ​​a technologického znečistenia. Podľa neho by ľudia nemali používať mobilné telefóny, ktoré ich môžu ožiariť. Ich radiácia je totiž karcinogénna.

Čítajte tiež: Jedinečná technika, ktorá vás zbaví všetkých chorôb? Túto metódu mnohí pripisujú k zázraku!

Fotogaléria

2015-04-24 21:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Photl.com  |  Zdroj: livestrong.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia