Bývalá narkomanka zverejnila svoje najbolestnejšie tajomstvo: FOTO hororovej premeny

Melissa Lee Matosová
2017-07-25 12:00:00

Vyzerala ako zombie. Američanka Melissa Lee Matosová bola kedysi závislá na ťažkých drogách. Hoci sú zlé časy už za ňou, temného prízraku minulosti sa dodnes nezbavila. Melissa na sociálnej sieti zverejnila fotografie, ktoré démona závislosti zobrazujú bez cenzúry.

Fotografie, ktoré Melissa Lee Matosová zverejnila na Facebooku, mnohými otriasli. Bývalá narkomanka ľuďom dovolila nahliadnuť do svojho súkromia až príliš zblízka. Ukázala im, ako vyzerá človek omámený drogami na pokraji zúfalstva. Melissina tvár bola plná vyrážok a zračilo sa v nej psychické aj fyzické vyčerpanie. Oči mala privreté, ústa otvorené. Obklopovala ju priepasť beznádeje.

Čítajte viac: Je to čoraz horšie: Smutná štatistika o užívaní drog na Slovensku!

Melissa sa teraz rozhodla verejne varovať aj ostatných, aby nikdy nepodľahli drogám. „Takto som vyzerala, denne, roky,“ uviedla k fotografiám bývalá narkomanka a dodala, že takýto hrôzostrašný obraz vídala aj jej rodina a priatelia. „Bola som chorá. Zomierala som. Zašla som tak ďaleko, že som si myslela, že sa nikdy nezotavím,“ priznala žena, ktorej sa podarilo vymaniť z bludného kruhu. Dnes je už rok aj niekoľko mesiacov „čistá“.

Melissa k fotografiám dodala, že je to tá najsurovejšia vec, akú kedy zdieľala so svetom. Hoci neuviedla, aké druhy drog užívala, podľa portálu Medicaldaily.com zrejme drogy užívala aj intravenózne, čo by vysvetľovalo chrastavé vyrážky na jej tvári. Injekčná aplikácia drog totiž vedie k vzniku kožných infekcií. Baktérie sa hlbšie do tela dostávanú kontaminovanou ihlou alebo z povrchu kože. Infekcia môže zasiahnuť aj žilový systém a vyvolať cievnu infekciu. Narkomani, ktorí si drogu aplikujú intravenózne, tiež častejšie trpia podkožnými abscesmi. Závislí sú takisto vystavení riziku nákazy krvou prenášaných vírusov ako HIV a hepatitída typu C, uvádza Rehabs.com.


Tagy:
závislosť drogy Melissa Lee Matoso

2017-07-25 12:00:00  |  Foto: Facebook/Melissa Lee Matos  |  Zdroj: zh

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia