SPOMALENÁ činnosť telesných orgánov: Špecialista hovorí o veľkom RISKU Kim Kardashian!

Zdroj: profimedia.sk
2022-05-05 06:00:00

Neskutočné, čo všetko je človek ochotný podstúpiť kvôli spoločenskej udalosti. Drastické schudnutie do šiat, na ktoré sa dala Kim Kardashian, vyvoláva obavy odborníkov na výživu. Veľký hazard so zdravím!

Populárna hviezda reality šou je známa svojimi krivkami, ktoré možno prirovnať k presýpacím hodinám. O to viac šokovala, keď sa na prestížnej charitatívnej organizácii Met Gala objavila o pár kíl ľahšia. Chcela sa totiž obliecť do šiat po Marilyn Monroe, na čo musela vynaložiť kopec driny a úsilia. Po zmene životného štýlu sa jej to podarilo. 

Veľká daň za peknú postavu

Ako sa priznala, v priebehu 3 týždňov schudla až 7 kíl. Do úst nevložila žiadne sacharidy ani cukry. K tomu pridala saunovanie dvakrát denne, beh na bežiacom páse, zeleninu a bielkoviny. Na charitatívnej akcii tak zažiarila v 60-ročných šatách po ikone Marilyn Monroe, v ktorých vynikla jej nová postava. Na prvý pohľad možno povedať, že dosiahla úspech. Ale za akú cenu? 

Čítajte tiež: Nezvyčajné MIESTO na tele, kde sa ukáže vysoký CHOLESTEROL: Znak na NECHTOCH ako signál

"Toľko schudnúť za taký krátky čas je veľký šok pre organizmus! Takéto schudnutie pri jej normálnej hmotnosti je možné dosiahnuť jediné tým, že si zo stravy razantne uberie energiu. Tým pádom sa jej telo nachádza v hladovke," upozorňuje na nezdravý spôsob chudnutia nutričný špecialista Ing. Libor Javro. 

FOTO: Tri týždne stačili Kim Kardashian na to, aby sa obliekla do šiat. Po diéte jej sedeli ako uliate. 

Čo sa začne diať v tele? 

Málokto si vie predstaviť, čím si v tej chvíli pprechádza ľudské telo. Podľa odborníka sa najskôr spomalí organizmus. Následne prejde do štádia, kedy začne akoby pojedať samé seba, t.j. začne sa zbavovať vlastných svalov a vody v tele. Taktiež sa vo veľkom budú z tela odstraňovať vitamíny a minerály. 

"Celý takýto proces vedie k zlej činnosti imunity, spomaleniu vnútorných orgánov, zhoršenému tráveniu alebo spánku. Keď človek s takouto hladovku skončí, nastane obrovský jojo efekt a priberie možno aj raz toľko do zásoby," zdôrazňuje výživový poradca, ktorý dôrazne odporúča, že ak chcete prirodzene a zdravo schudnúť, je dôležité nezačínať s diétami.

Fotogaléria


Tagy:
chudnutie diéta Kim Kardashian

2022-05-05 06:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia