FOTO Muž, ktorý ZMENIL svoje telo na NEPOZNANIE: Ani raz NEVKROČIL do posilňovne!

Zdroj: gettyimages.com
2022-02-27 14:00:00

Muž, ktorý schudol len vďaka úprave jedálnička a bez návštevy fitness centra! Volá sa Simon a je ľahší o 44 kilogramov. Žije v Dánsku a s procesom chudnutia začal v decembri 2020. Ako to dokázal?

 

Simon si uvedomil, že takto nemôže ďalej žiť. Cez internet si našiel a stanovil jasne prísne, ale jednoduché ciele vrátane odstránenia cukru, červeného mäsa a aj alkoholu. Dokonca aj hladoval, pričom sa tento efekt ukázal najmä na začiatku jeho cesty chudnutia. 

Čítajte tiež: Vypitie bežného ČAJU sa rovná VYFAJČENIU 100 cigariet: Ktorý NÁPOJ je za tým?

Simon vraví, že „odporúča spraviť si denne fotografiu, odvážiť sa každé ráno, dodržiavať ciele, pretože váha neustále kolíše,“ čo môže mať veľký vplyv na vývoj hmotnosti. Chcel mať istotu o svojom progrese, keďže z predošlých pokusov o chudnutie cítil, že budú obdobia, kedy nebude mať motiváciu. Skôr ako začal chudnúť, chodil po schodoch a hrával sa so svojím synom okolo domu.

„Teraz, keď som schudol danú hmotnosť, cítim sa oveľa pohodlnejšie i medzi ľuďmi, keďže nemyslím stále na tom, že som tučný,“ hovorí Simon. 

Zmena jedálnička

„Vynechávam raňajky a na obed mám to isté: 300-400 gramov uhorky a mrkvy, 2 kuracie filety a 3 domáce ražné chleby. Na večeru si dám ľahké jedlo s chudým mäsom alebo rybou. Medzi obedom a večerom zjem jablko alebo hrušku. Napokon o 17tej  aj proteínový kokteil.“

Navyše, uvedomil si, v čom robil chybu. Jedával obrovské porcie bez ohľadu na príjem kalórií, príliš často si bral jedlo so sebou a miloval sladké občerstvenie.

Druhá šanca na život

Simon aktuálne vďaka svojmu režimu vyzerá na nepoznanie a svoju formu si úspešne udržuje. Ako ďalej dodal, najlepšia vec na chudnutí je fakt, že môže byť dobrým vzorom pre svojho syna.  Úspech v chudnutí dosiahol aj vďaka svojej manželke Johanne, ktorá ho po celý čas podporovala. 

Výsledok je úžasný! Simon sa cíti skvele vo svojom tele a je dôkazom toho, že sa to dá aj bez návštevy posilňovne. Keď si predstaví, že na začiatku tejto jeho cesty mu hrozila predčasná smrť, je na seba hrdý, že to zvládol a dostal druhú šancu na život. 

Fotogaléria


Tagy:
posilňovňa zdravie chudnutie

2022-02-27 14:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/sh

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia