Žena SCHUDLA 19 kíl konzumáciou hranolčekov a pizze: Stačilo jej ZMENIŤ jedinú vec, inšpirujte sa!

Zdroj: gettyimages.com
2021-04-28 13:00:00

Chudnutie. Väčšina ľudí stroskotá na tom, že si nedokážu odoprieť obľúbené pokrmy. Austrálčanka Bree Lenehanová však tvrdí, že vo svojom jedálničku môžete mať pizzu, aj hranolčeky, a napriek tomu schudnete. Vyskúšané na vlastnej koži!

Najedzte sa do sýta

Leto sa nezadržateľne blíži a snáď každý túži po tom, aby vyzeral v plavkách čo najlepšie. Samozrejme, pekná štíhla postava nie je zadarmo. Stojí za ňou dostatok pohybu a zdravá strava. A tá niekedy môže byť kameňom úrazu. Nie každému zdravé veci chutia a dostatočne ho zasýtia. Chuť na nezdravý fastfood často človeka "prevalcuje", až nakoniec zje viac, ako telo potrebuje.

Ako sa píše na thesun.co.uk, Austrálčanke Bree Lenehanovej sa podarilo schudnúť i napriek tomu, že sa "napchávala" pizzou, nachosmi a hranolčekmi.  

Čítajte tiež: SYROVÝ poklad zo slovenských SALAŠOV: Čo sa STANE vo vašom tele, keď si dáte OŠTIEPOK!

„Život je príliš krátky na to, aby sme sa obmedzovali v jedení. Množstvo jedla, ktoré zjeme, je ale kľúčové,“ konštatovala.

Podnikateľka radí ostatným na TikToku, ako zmeniť svoj životný štýl. Je presvedčená, že kľúčom k štíhlosti je „veľký objem.“ V podstate to znamená, že si vyberá jedlá, ktorú ju udržujú dlhší čas sýtu. Zmenila tiež niektoré stravovacie návyky a určité jedlá vymenila za zdravšiu a sýtejšiu verziu. Nejedáva už zemiakové lupienky, ale dopraje si popcorn.

„Má nízky obsah kalórií a vyšší objem, čo znamená, že ho môžete zjesť viac a budete sa cítiť plnší,“ vysvetľuje.

Do svojho jedálnička ďalej zaradila sladké zemiaky, ktoré používa ako základ na výrobu pizze, či quichu.

Byť zdravá, nie chudá

Breeina cesta za štíhlou postavou začala v roku 2019. 

Pre chudnutie som bola ochotná spraviť takmer všetko. Nejedla som, bola som neustále v strese, k tomu sa pridala strata menštruačného cyklu a to všetko kvôli tomu, aby ručička na váhe ukazovala čo najmenšie číslo,“ priznala sa.

Ako dodala, jedného dňa si povedala dosť. Zmenila som svoje nastavenie mysle z "byť chudá", na "byť zdravá.“ Ako sa priznáva, po tejto zmene sa stala oveľa istejšou a svoje telo miluje. Začala prijímať svoje skutočné telo aj so všetkými fyzickými zmenami, ako je celulitída, strie, ale aj nadúvanie. 

„Všetky tieto veci sú úplne normálne a za to som nesmierne vďačná,“ uviedla.

Recepty na zdravé jedlá od Bree

Zdravé pizzové snacky podľa Bree

Ingrediencie:

  • sladký zemiak
  • syr
  • paradajky
  • bazalku
  • červenú cibuľu
  • paradajkovú passatu

Postup: Predhrejte rúru na 200 stupňov Celzia a nakrájajte batáty. Každý kúsok by mal mať približne 2 centimetre. Papier na pečenie položte na plech a potrite ho olivovým olejom, potom naukladajte zemiaky a nechajte piecť 20 minút. Akonáhle sú hotové, naukladajte na ne syr, cibuľu, bazalku, paradajky, alebo čokoľvek, čo máte radi a čo si zvyčajne doprajete na klasickej pizzi. Nechajte zapiecť na ďalších 5 minút a môžete jesť.

Proteínové lievance

Ingrediencie:

  • 2 vajíčka
  • 30 g proteínového prášku
  • 1 banán
  • štvrť lyžičky prášku do pečiva

Postup: Oddelíme bielky od žĺtka a potom ich vyšľaháme v miske, kým nie sú vláčne. Zvyšné ingrediencie poriadne premiešame, na záver pridáme sneh. Na panvici pripravíme lievance. Môžete ich jesť s odtučneným tvarohom, poliate javorovým sirupom, či zasypané ovocím.

 


Tagy:
potraviny strava chudnutie

2021-04-28 13:00:00  |  Foto: gettyimages.com  |  Autor: © Zoznam/pp

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia