Zabijak tukových vankúšikov: Stačí jedna polievková lyžica a za mesiac 5 kíl dole!

Zdroj: thinkstock.com
2018-02-02 12:30:00

Ako sa tešiť z novej figúry bez toho, aby ste sa priveľmi snažili? Ak si myslíte, že na túto otázku neexistuje žiadna odpoveď, mýlite sa. Skutočne existuje spôsob, ktorý zaručí jednoduchšie spaľovanie kalórií a tým aj efektívnejšie fungovanie tela!

Mnohí odborníci súhlasia, že kľúčom k úspešnému chudnutiu je zrýchlenie metabolizmu. Dobrou správou je, že existuje množstvo potravín, ktoré vám v tom pomôžu a naštartujú metabolizmus. Predovšetkým ich správna kombinácia vás môže doviesť k vytúženému cieľu. Zbavíte sa nadbytočných kilogramov jednoducho a úplne prirodzenou cestou.

Čítajte tiež: Omyl, z ktorého vznikne časovaná bomba: Deväť potravín, ktoré by ste nemali jesť surové

Podľa štúdie, ktorú vykonali výskumní pracovníci z lekárskych vied na univerzite v Iráne je chudnutie závislé na spôsobe kombinácie potravín. Účastníci štúdie boli rozdelení do dvoch skupín, z ktorých každá pozostávala zo 44 žien s nadváhou. Počas nasledujúcich troch mesiacov jedli účastníčky z oboch skupín zdravé potraviny a spotrebovali menej ako 500 kalórií na dennej báze. Predsa len sa ich diéty v niečom líšili. Prvá skupina dostala 3 g práškovej rasce denne, zvyčajne v kombinácii so 140 g bieleho jogurtu. Druhá skupina taktiež jedávala rovnaké množstvo jogurtu, ale bez korenia.

Kilogramy i tuk sú preč!

Na konci štúdie dali vedci dohromady výsledky a nestačili sa čudovať! Ženy z prvej skupiny, u ktorých bol súčasťou jedálnička jogurt s rascou, stratili o 5 kíl viac v porovnaní s druhou skupinou. Taktiež zaznamenali  väčší úbytok tuku. Ženy, ktoré konzumovali korenie, stratili až 14,64 % tuku, zatiaľ čo ostatné len 4,91 %.

Ako je to možné? Efektívnosť rasce spočíva v množstve fitosterolov, čo sú zlúčeniny, ktoré zabraňujú hromadeniu cholesterolu v tele. Mnohí odborníci sa domnievajú, že to je dôvod, prečo rasca vyniká schopnosťou zrýchliť metabolizmus. Taktiež je prospešná pre náš tráviaci systém. Odstraňuje problém s plynatosťou a zápchou. Nielenže spaľuje tuk, ale tiež posilňuje imunitný systém.

Pri chudnutí sa odporúča jedlá dochucovať vhodnými koreninami. Obmedzíte tým chúťky na sladkosti a ak ich budete používať namiesto soli, poďakuje sa vám za to aj vaše srdce. Koreniny sú jednoznačne účinným nástrojom na chudnutie a odstránenie obezity i nadváhy.

Fotogaléria

2018-02-02 12:30:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia