FOTO úžasnej premeny: Dievčina schudla 29 kíl bez posilňovne a diét za jediný rok

Tiffany
Zdroj: Instagram/myadventuretofit
2017-09-10 15:30:00

Ešte pred rokom si Tiffany kupovala oblečenie veľkosti XL. Dnes si vďaka správnemu životnému rozhodnutiu oblieka oveľa menšie čísla. Nemusela chodiť do posilňovne ani držať diéty, napriek tomu zhodila takmer tridsať kíl.

Minulý rok si dala Tiffany záväzok, že definitívne skoncuje s nezdravým jedlom. Vzdala sa cukroviniek, sýtených nápojov, mliečnych výrobkov aj potravín obsahujúcich lepok. Už po vylúčení mliečnych výrobkov stratila mladá žena 9 kilogramov. Vraví, že tak dobre ako teraz, sa nikdy predtým necítila.

Čítajte viac: Prečo idú kilá s vekom hore? Katastrofa tela začína už po tridsiatke, takto ju spomalíte!

Namiesto toho, aby drela v posilňovni, vyskúšala tvrdý tréningový domáci program Insanity Max 30. Hoci bolo pre ňu cvičenie extrémne náročné, prispôsobila si pohyby tak, aby ich zvládala. „Predtým som si vždy kupovala veľkosť XL a nikdy som si vybranú vec v obchode neskúšala, pretože som nechcela čeliť tomu, že by mi bolo niečo malé,“ priznala Tiffany pre Popsugar.co.uk. Neraz sa stalo, že jej oblečenie nesedelo, ale hanbila sa ho ísť vrátiť. Odteraz sa takýmito malichernosťami netrápi.

Základom stravy mladej ženy je dôsledný pitný režim, množstvo proteínov, zeleniny a ovocia. „Nediétujte. Stravujte sa zdravo a udržujte svoje telo v pohybe. To je to, čo funguje,“ radí Tiffany, ktorá ľuďom s nadváhou neodporúča hladovať ani konzumovať tabletky na chudnutie. Všetky tieto metódy sú podľa nej len dočasné. Neoddeliteľnou súčasťou úspechu pri chudnutí je trpezlivosť a cieľavedomosť.

 


Tagy:
chudnutie nadváha Tiffany

2017-09-10 15:30:00  |  Foto: Instagram/myadventuretofit  |  Zdroj: zh

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia