Neskutočná premena mladíka: Zmenil sa na nepoznanie, no čelí temnej stránke chudnutia!

John David Glaude vážil kedysi 163 kíl!
Zdroj: Facebook.com
2014-11-12 06:00:00

Dvadsaťjedenročný John David Glaude z El Cajon z Kalifornie túžil po krásnom a plnohodnotnom živote. Avšak, bránila mu v tom obezita! Teraz celému svetu ukázal prostredníctvom videa svoju cestu za šťastím. Aj keď zhodil desiatky kilogramov, následky chudnutia ukázali svoju temnú stránku.


Mladík z Kalifornie je presvedčený o tom, že by ľudia nemali dopustiť tomu, aby ich niekto alebo niečo zastavilo v ceste za snami. Sám je dôkazom toho, že keď človek po niečom skutočne veľmi túži a ide si za tým aj cez rôzne prekážky, nakoniec sa dostane k cieľu! Aj John prešiel strastiplnú cestu, kým získal vytúžené telo a dobrý pocit zo seba. So svojimi 163 kilami totiž trpel menejcennosťou. No teraz je všetkému koniec!

Aj keď dal dole niekoľko desiatok kilogramov, musel čeliť ďalšiemu problému. Chudnutie ukázalo svoju odvrátenú stránku!

"Keď ste tučný, nemáte žiadne sebavedomie. Ale aj keď som schudol, necítim sa príťažlivý, práve pre ovisnutú kožu. Keď som oblečený, je to lepšie. Hrozné to je, keď sa vyzlečiem," priznal sa mladý muž.  

Nebojte sa ovisnutej kože!

Je obdivuhodné, ako sa John popasoval s týmto nepríjemným problémom. Zverejnil video, na ktorom upozorňuje na ovisnutú kožu po chudnutí. Nebojí sa ukázať svetu, s čím bojuje a jednoducho sa s tým naučil žiť. Preto povzbudzuje aj ostatných, aby sa nebáli ovisnutej kože a pracovali na svojom tele.

"Nenechajte sa zastaviť vlastnou kožou a choďte si za svojimi snami! Teraz už viem, kto som a som na to hrdý. Je to o tom, čo máme v hlave. Môžete dokázať veľké veci. Vážil som 163 kíl, bol som smutný a nemal som ani tušenia, ako sa urobiť šťastným," spomína John na ťažké chvíle.

Prekonal krízu

Kedysi si pochutnával na jedlách z fastfoodov a miloval sladené limonády. Stravovanie zmenil takmer ihneď, no trvalo mu až niekoľko mesiacov, kým sa rozhodol vkročiť do posilňovne. Jednoducho sa hanbil. Keď napokon začal s tréningom, všetci ho chválili a držali mu palce. Jeho chudnutie však nemalo hladký priebeh. Prešiel si krízou, počas ktorej až 15 mesiacov nechodil do posilňovne. Na druhej strane, chudol ďalej, keďže mal naordinovaný zdravý jedálniček.

V súčasnosti má John zdravé sebavedomie, cíti sa výborne a čo je hlavné, už nie je sám. Pred necelým mesiacom si našiel priateľku!

Takto John ukazuje svetu svoju ovisnutú kožu:

Široký výber liekov, výživových doplnkov, množstvo zliav a poradenstvo. To vám ponúka Fitlekáreň, internetový obchod pre vaše zdravie!

Fotogaléria

2014-11-12 06:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Facebook.com  |  Zdroj: huffingtonpost.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia