Matke urobila vysoká hmotnosť zo života peklo: Teraz sa zmenila na nepoznanie!

Takto vyzerala Catherine Powellová pred tým, než sa rozhodla skoncovať so starým životným štýlom.
Zdroj: profimedia.sk
2014-09-24 20:55:00

Hrozil jej infarkt a potrebovala vymeniť kolenný kĺb! Pritom mala len 35 rokov. Mladá mamička Catherine Powellová vážila neuveriteľných 130 kilogramov.Našla však v sebe odvahu a odhodlanie a skončila so starým životom, plným zdravotných problémov.

Mala vážny zdravotný stav

Catherine je hrdou mamičkou štyroch detí, Matthew má 19 rokov, Jacob 13, Tiffany 10 a Caitlin 7. Aj keď bola šťastná, že má zdravú rodinu, o sebe to nemohla tvrdiť. Index telesnej hmotnosti (BMI) dosiahol hodnotu až 52, čo je obezita najvyššieho stupňa. Jej zdravotný stav bol naozaj vážny. Trápilo ju, že sa nemôže hrať so svojimi deťmi, keďže nevládala.

Tak ako pribúdali roky, tak sa aj ručička na váhe pohybovala smeron nahor. Bolo jej to však jedno. Až dovtedy, keď jej lekári diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov, za čo mohla jej hmotnosť. Mala podstúpiť chirurgický zákrok, pri ktorom by prišla o maternicu. A to už nie je reč o tom, že mala problémy s kolenným kĺbom a hrozil jej infarkt. Vtedy sa rozhodla zmeniť svoj životný štýl!

Musela byť stále najedená

Spočiatku nemohla uveriť tomu, že k tomu, aby schudla a bola zdravá, treba spraviť tak málo! Výživový poradca ju upozornil, že trpieť hladovkami nie je tou správnou cestou. Mohla jesť všetky potraviny vrátane ryže, cestovín, chudého mäsa, zemiakov, ovocia a zeleniny. Musela však dodržiavať jedno pravidlo, ktoré neznie najhoršie: nikdy nesmela mať hlad! Vyberala si správne jedlá a ich porcie a váha zrazu išla závratnou rýchlosťou dole!

Ako cvičila?

K zdravému jedálničku pridala pohyb, do ktorého sa zamilovala! Doteraz chodí pravidelne na Zumbu, behá a pláva. Vďaka športovej aktivite išla hmotnosť rýchlejšie dole a vyformovala si tak postavu.

Ľudia jej začali skladať komplimenty, ako dobre vyzerá, na čo nebola Catherine dovtedy zvyknutá! V súčasnosti si užíva nákupy, keďže si môže dovoliť kupovať oblečenie, ktoré jej perfektne sedí!

Desiatky kilogramov sú fuč

Každý týždeň stratila Catherine 0,5 kilogramu svojej váhy, až to bolo spolu 65 kilogramov! Jej sebavedomie rástlo, začala si veriť, že to naozaj dokáže. Pomohla jej tiež podpora rodiny a priateľov.

Pre mladú ženu je to nový začiatok. Je ďalším dôkazom toho, že schudnúť môže každý. Stačí len dodržiavať správny výber jedla a tiež pravidelnosť stravovania.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Fotogaléria

2014-09-24 20:55:00  |  Text: Pa   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: stokesentinel.co.uk

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia